Elsa Billgren visar upp sin nya drömlägenhet – kika in!

Elsa Billgren visar upp nya drömmiga lägenheten

Influencern Elsa Billgren har köpt sin drömlägenhet och visar nu upp de första bilderna. Kika in i hemmet som bjuder på allt från charmiga trägolv och kakelugnar till stora fönster med svårslagen utsikt.
13 juni, 2019

ELLE-bloggaren och influencern Elsa Billgrens bloggläsare har kunnat följa med på flertalet visningar i jakten på den perfekta lägenheten, men nu är letandet äntligen över. Elsa Billgren har hittat sin drömlägenhet. På sin blogg skriver hon att det efterlängtade köpet är gjort och att flytt väntar i höst.

Lägenheten, en stor tvårummare om 82 kvadratmeter, ligger på Mosebacke torg på Södermalm i Stockholm – ett läge som Elsa Billgren beskriver som sin drömadress. Huset är byggt redan år 1864 och har utsikt mot både det pittoreska torget och Djurgården.

Foto: Tim Bohman för Fastighetsbyrån/mäklare: Thomas Wetterström

Så ska Elsa Billgren renovera den nya lägenheten

Men valet var inte självklart. Elsa Billgren skriver i sin blogg att familjen om tre var ute efter en lägenhet med fler rum, något som gjorde att de nästan inte köpte lägenheten, som i övrigt var precis det de var ute efter. Tankar om att flytta köket till vardagsrummet för att få ett till rum fanns, men skrotades snabbt.

”Det kändes så himla fel att sätta köket i vardagsrummet. Som att skända den vackra klassiska lägenheten och det pampiga vardagsrummet som liksom redan hade så mycket charm. Så vi gick hem från visningen och jag var lite ställd. Det blir inte den här då. Fastän det kändes så rätt i magen”, skriver hon i sin blogg.

Den charmiga lägenhetens tidsenliga kök går dock att dela upp i kök och en klassisk liten pigkammare, något som Elsa med familj snart bestämde sig för att göra för att skapa en liten trea till familjen på drömläget.

”Den 2 september får vi nycklarna men vi kommer inte börja renovera direkt. Vi kommer bo in oss, lära känna lägenheten och ta det varligt. Allt får ta sin tid. Det som jag älskar mest är ju planeringsfasen! Så den börjar nu”, skriver hon i sin blogg.

Vi ser fram emot att få se Elsa Billgren sätta sin egen prägel på den vackra lägenheten framöver!

Läs mer:

Johanna Bradfords husrenovering blir Youtube-serie

Margaux Dietz stora renoveringsplaner: “Lite läskigt”