Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Tre ELLE-bloggar nominerade till Stora influencerpriset!

04 sep, 2017 
AvELLE Decoration
Nu är nomineringarna till det nya branschpriset Stora influencerpriset här. Och vår bloggare Krickelin är en av de nominerade – tillsammans med två andra inspirerande bloggare på vår systersajt ELLE!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Under måndagen presenterades nomineringarna till det nya branschpriset Stora influencerpriset. Bakom priset står branschorganistionen Influencers of Sweden.

– Detta är ett pris för branschen och de som leder den framåt. Ett pris som ges till dem som driver sitt influencerskap som en business och inspirerar andra att göra detsamma, berättar Linda Hörnfeldt, vd och grundare av Influencers of Sweden, för Resumé.

Kristin Lagerqvist som driver bloggen Krickelin Foto: Andrea Papini

Prisutdelningen sker den 13 oktober på Elite Marina Tower och bland de nominerade finns ingen mindre än Kristin Lagerqvist, som driver bloggen Krickelin, här hos oss på elledecoration.se. Kristin är nominerad i kategorin ”Årets business” tillsammans med bland andra Isabella Löwengrip och Kenza Zouiten.

Annons
Bild från reportaget ”Inredningsmagi hos vår bloggare Krickelin” Foto: Andrea Papini

Även Elsa Billgren och Margauz Dietz, som bloggar på vår systersajt ELLE, är nominerade! Båda tävlar i kategorin ”Årets influencer” och Elsa Billgren är även nominerad i kategorin ”Årets veteran”. Stort grattis och lycka till önskar vi!

Läs Krickelins inspirerande blogg här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons