Elin Lannsjö ny bloggare på ELLE Decoration!

elin lannsjö ny bloggare elle decoration

Elin Lannsjö är keramiker, bloggare, influencer och stylist. Hon har en drömmig kolonistuga med en ljuvlig trädgård och en supercool lägenhet med hög wow-faktor. Och nu flyttar hon sin blogg till ELLE Decoration!
28 juni, 2018

Varmt välkommen till oss på ELLE Decoration! Hur känns det att börja blogga här?

Åh, tusen tack! Det känns så otroligt roligt och spännande. Jag har varit nyfiken på ELLE Decoration, under en lång tid och att nu få bli en del av denna fantastiska kontext känns såklart väldigt härligt.

Elin Lannsjö vid sin drömmiga kolonistuga

Foto: Elin Lannsjö

Vad kan vi förvänta oss för typ av innehåll i din blogg?

Innehållet på bloggen har en stor tyngdpunkt i mitt egna skapande och allt som är inspirerande för mig. Inredning får såklart ett stort utrymme och mina andra intressen trädgård, resor, mode och mat delar jag gärna med mig av. Du får vara med i jakten efter drömsoffan, se hur ljuvlig äppelträdet är vid blomning och följa med i mina inrednings- och modejobb. Du får höra om stans nya restauranger och delta i våra ständiga renoverings- och inredningsprojekt här hemma.

Elin Lannsjös fantastiska sovrum med en fondvägg i tegel

Foto: Elin Lannsjö

Vi är så klart väldigt nyfikna på hur du bor, kan du berätta lite om det?

Jag bor i en bostadsrätt i Majorna, Göteborg med min kille Victor. Lägenheten är ursprungligen en trea och vi har helt ändrat om planlösningen så att den passar våra behov. Renoveringen blev klar för något år sedan och nu är lägenheten förvandlad till en generös tvåa med walk in closet, ett stort sovrum där fonden är en tegelvägg som vi tagit fram och ett stort kök som sammanhänger med vårt vardagsrum.

Elin Lannsjös underbara vardagsrum med ett stort fång syrener

Foto: Elin Lannsjö

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

Jag älskar kontraster och inreder gärna så hemma. Varierar volymer, hårt och mjukt, gammalt och nytt. Jag återkommer till naturen, vill ha levande och äkta material och naturliga färger omkring mig. Några av mina vänner tycker att min stil är spartansk, säger att det ser ut som att jag lever i en lägenhet som inte är riktigt klar. Och så är det nog, jag letar alltid efter en ny möbel eller inredningsdetalj, den rätta. Då får det ta lite tid i inredningsprocessen här hemma, tänker jag.

Elin Lannsjös stilrena kök i grått och svart

Foto: Elin Lannsjö

Vilket är ditt favoritrum i ditt hem – och varför?

Åh, det måste vara köket. Vi har ritat det själva, och har därmed stilmässigt kunna styra allt helt och hållet och resultatet är till och med bättre än vad jag kunde föreställa mig. Mycket kalksten, dolda funktioner och rena ytor som gör köket harmoniskt och spännande i sitt uttryck.

Köket i Elin Lannsjös mysiga kolonistuga

Foto: Elin Lannsjö

Vilket är ditt bästa inredningstips?

Jag skulle nog säga levande element, för med väldigt små medel kan de skapa stämning i ett hem. För mig är det bästa jag vet ett fång blommor på vårt köksbord. Men under vårt mörka halvår så är levande ljus minst lika viktigt.

Matplatsen i Elin Lannsjös mysiga kolonistuga

Foto: Elin Lannsjö

Du hittar Elin Lannsjös inspirerande blogg på elinlannsjo.elledecoration.se!