Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Dyrberg/Kern och Fyrklövern i unikt samarbete – se bilderna här

01 aug, 2016 
AvJoakim Holfve
Smyckesvarumärket Dyrberg/Kern och porslinsföretaget Fyrklövern lanserar den 1920-talsinspirerade serviskollektionen "Diamond" tillsammans i höst. Vi har bilderna.
Annons

Gitte Dyrberg och Henning Kern är kända för sina smycken, nu har de tillsammans med porslinsföretaget Fyrklövern skapat en porslinskollektion som enligt ett pressmeddelande har tagit sin inspiration från 1920-talets ”The Great Gatsby”.

– Vi har länge drömt om att förena våra smycken med det dukade bordet, säger Gitte och Henning.

diamonddyrberg4
Gitte och Henning med sin kollektion de designat ihop med Fyrklövern.

Kollektionen kallas passande nog för ”Diamond” och består av ljuslyktor, skålar, vaser och kuverttallrikar. Allt målat med guld i 18 karat – precis som besticken som ingår i kollektionen.

Annons

Det vita porslinet gifter sig bra med guldpläderingen och ELLE Decorations egna favorit blir champagneglaset i kristall. Se bilderna från kollektionen nedan!

diamonddyrberg1
diamonddyrberg2
DIA_Nyar_Matdukning_Uppifran_CONT_05
Annons
diamonddyrberg3

Kollektionen lanseras den 10 augusti och finns att köpa hos Fyrklövern.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons