Artikeln innehåller reklamlänkar

Dekorera med ljusslingor ute och inne – 11 fina köp

ljusslingor för utomhusbruk och inomhusbruk

Inred med ljusslingor på balkongen, i sovrummet, vid matbordet eller i trädgården. Vi tipsar om ljusslingorna som skapar en magisk atmosfär såväl inne som ute!
15 juni, 2020

Så väljer du rätt grå nyans till väggarna
Slå på ljud

 

Vrid upp mysfaktorn i hemmet eller på terrassen med en ljusslinga. Ljuskällor blir ofta pricken över i:et när man vill skapa en mysig känsla i hemmet och är fina oavsett om det är en ljus sommarkväll eller höstmörker utanför fönstret. Ge inredningen det där lilla extra som gör hemmet snäppet härligare!

Vi har valt ut de finaste ljusslingorna som finns i butik just nu – för både utomhus- och inomhusbruk:

1. Istappslinga, Granit

Ljusslinga för utomhusbruk med dimbara och utbytbara lampor med ett varm sken. Lamporna går att hänga upp från små krokar, vilket gör det enkelt att inreda med ljusslingan oavsett hur din balkong eller uteplats ser ut. Här kan du köpa den (länk till butik).

2. Ljusslinga med glödlampor, Ellos Home

Snygg ljusslinga med tio LED-lampor i form av stora glödlampor, som passar att använda ute på balkongen alternativt uteplatsen, men också fungerar inomhus. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

3. Dew Drop för utomhusbruk, Star Trading

Skapa en magisk atmosfär utomhus med den här ljusslingan med 100 ljuskällor i form av dewdrops. Slingan är tio meter lång och passar på såväl altanen och balkongen som i partytältet eller trädgården. Här kan du köpa den (länk till Ellos).

4. Ljusslinga, Granit

Vacker ljusslinga med hela 200 små LED-lampor som lyser upp inomhus. Fin i såväl sovrummet, på fönsterbrädan som på bordet. Ljuset från lamporna är varmvitt, vilket bidrar till en mysig känsla i hemmet. Här kan du köpa den (länk till butik).

5. Solcellsljusslinga Glow, Star Trading

Den här ljusslingan ger balkongen och uteplatsen en mysig atmosfär. Ljusslingan Glow drivs av solenergi och har tio ljuskällor som lyser i mysigt varmvitt. Slingan är gjord för utomhusbruk och har en integrerad strömbrytare som gör att den antingen kan ha ett konstant eller blinkande ljus. Här kan du köpa den (länk till Rum21).

6. Microljusslinga, Watt & Veke

En fin liten ljusslinga som enkelt går att forma och blir till en stämningsfull liten DIY-lampa när den placeras inuti en lykta eller vas. De små LED-lamporna ger ett varmt ljus och vrider upp mysfaktorn. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

7. Clippy ljusslinga, Star Trading

Ljusslingan för dig som gärna visar upp dina bilder eller andra små dekorationer. Den här ljusslingan ha tio klädnypor med ljuskällor som gör det både enkelt och fint att hänga upp kort. Här kan du köpa den (länk till Rum21).

8. Dekorativ ljusslinga, Northlight

Fin ljusslinga som kan användas både inne och ute. Slingan har tio varmvita ljuskällor som ger myskänsla oavsett hur du väljer att placera den. Finns i olika utföranden med färgade och klara lampor. Här kan du köpa den (länk till butik).

9. Celebrations ljusslinga, Iris Lights

Ljusslingan som ger klassisk feststämning oavsett om det är student, kalas eller midsommar. Bollarna går i vitt, gult och blått och slingan finns med tio, 20 alternativt 35 bollar. Den fina ljusslingan även i flera andra färger. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

10. Ljusslinga för inom- och utomhusbruk, Star Trading

Den här ljusslingan med 16 stora LED-lampor ger ett stämningsfullt ljus och kan användas året om då den passar för både inom- och utomhusbruk. Lamporna ger ett fint, vitt sken. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

11. Ljusslinga med rispappersbollar, Granit

Inred med den här ljusslingan för en naturnära känsla i inredningen. De tio lamporna är alla klädda med en boll av vitt rispapper och blir en fin detalj i exempelvis bokhyllan. Här kan du köpa den (länk till butik).

Läs mer:

Utebelysning till balkong och uteplats – här är 15 fina köp

DIY: 5 lyxiga inredningsdetaljer du kan göra själv

12 inredningsdetaljer som skapar ljuvlig sommarkänsla i hemmet