Artikeln innehåller reklamlänkar

Dekorativa brickor vi satsar på sommaren 2020

Brickor 2020

Dekorativa brickor är inredningsdetaljen som ger det lilla extra till inredningen och säsongens brickor 2020 levererar verkligen. Här är 11 shoppingtips du inte får missa!
11 maj, 2020

 

Vardagsbrickan, festbrickan, ostbrickan eller kanske till och med nyckelbrickan? Välj och vraka bland säsongens vackraste brickor, som passar minst lika bra i vardagsrummet och sovrummet som på balkongen eller allt däremellan!

Brickan med det lilla extra 2020

Med allt från ståtliga träbrickor som är perfekta till den festliga ostsamlingen till maxade former och uppiggande mönster som gärna får servera sommarens drinkar. Säsongens dekorativa brickor kommer i alla möjliga uttryck, så det blir oerhört enkelt att hitta en eller två favoriter. Det gör i alla fall vi!

11 dekorativa brickor i butik:

1. Träbricka

Brickan Touch tray har gediget hantverk och design Ilse Crawford för Zanat. Upptäck mer och klicka hem brickan här (länk till Adtraction).

2. Rosa bricka

Dubbelt upp med brickan Rotary tray i en magisk och romantisk nyans av rosa. Denna lekfulla bricka bär design av Jasper Morrison för Vitra. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till Adtraction)

3. Marmorbricka

Cirkulär stenbricka från H&M Home med låg kant och spännande skiftningar. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till Adtraction)

4. Porslinsbricka

Missa inte brickorna hos Gucci! Som denna porslinsbricka i svartvitt med dekorativt och trendigt motiv. Upptäck mer och klicka hem brickan här.  (länk till Apprl)

5. Mönstrad bricka

Svartvita ränder slår sällan fel och speciellt inte i denna mix på brickan Op art från Jonathan Adler. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till Awin.com)

6. Oval bricka

Ibland är det enklaste det vackraste och den ovala brickan Ellipse från Hay är ett perfekt exempel. Upptäck mer och klicka hem här. (länk till Adtraction)

7. Flätad rottingbricka

Vad sägs som att servera helgfrukost på en brickan Antique i handvävd rotting? Upptäck mer och klicka hem brickan här.  (länk till Awin.com)

8. Rund bricka

Miljömärkt bricka i en vacker valnötsnyans från Åhléns. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till Adtraction)

9. Läderbricka

Exklusivt och elegant signerat Hermès. Läderbrickan Mises et relances h’dot change tray är ett lyxigt alternativ i kombination av beige och brunt. Upptäck mer och klicka hem brickan här.

10. Mönstrad bricka

Brickan Roma med design av Liselotte Watkins för Svenskt tenn piggar upp med färgstarka kvinnomotiv. Upptäck mer och klicka hem brickan här.

11. Flätad bricka

Perfekt flätad bricka för picknickdejten! Denna bricka är signerad Matilda Goad, som bland annat finns att köpa här, (länk till Apprl) och just denna bricka hittas här.

LÄS MER:

10 klassiska och lyxiga doftljus du aldrig tröttnar på

Vackra vaser i trendiga naturnära nyanser

Detaljer i svart och vitt att inreda sovrummet med 2020