Artikeln innehåller reklamlänkar

Dekorativa brickor vi satsar på sommaren 2020

11 maj, 2020 
Brickor 2020
Dekorativa brickor är inredningsdetaljen som ger det lilla extra till inredningen och säsongens brickor 2020 levererar verkligen. Här är 11 shoppingtips du inte får missa!
Annons
Kika in hos kreatören i Vasastan
Kika in hos kreatören i Vasastan

 

Vardagsbrickan, festbrickan, ostbrickan eller kanske till och med nyckelbrickan? Välj och vraka bland säsongens vackraste brickor, som passar minst lika bra i vardagsrummet och sovrummet som på balkongen eller allt däremellan!

Brickan med det lilla extra 2020

Med allt från ståtliga träbrickor som är perfekta till den festliga ostsamlingen till maxade former och uppiggande mönster som gärna får servera sommarens drinkar. Säsongens dekorativa brickor kommer i alla möjliga uttryck, så det blir oerhört enkelt att hitta en eller två favoriter. Det gör i alla fall vi!

11 dekorativa brickor i butik:

1. Träbricka

Brickan Touch tray har gediget hantverk och design Ilse Crawford för Zanat.

Brickan Touch tray har gediget hantverk och design Ilse Crawford för Zanat. Upptäck mer och klicka hem brickan här (länk till Nordiska Galleriet).

Annons

2. Rosa bricka

Rosa brickan Rotary tray från Vitra med design av Jasper Morrison.

Dubbelt upp med brickan Rotary tray i en magisk och romantisk nyans av rosa. Denna lekfulla bricka bär design av Jasper Morrison för Vitra. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till Nordiska Galleriet)

3. Marmorbricka

Cirkulär stenbricka från H&M Home med låg kant och spännande skiftningar.

Cirkulär stenbricka från H&M Home med låg kant och spännande skiftningar. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till H&M)

Annons

4. Porslinsbricka

Missa inte brickorna hos Gucci! Som denna porslinsbricka i svartvitt med dekorativt och trendigt motiv

Missa inte brickorna hos Gucci! Som denna porslinsbricka i svartvitt med dekorativt och trendigt motiv. Upptäck mer och klicka hem brickan här.  (länk till butik)

5. Mönstrad bricka

Svartvita ränder slår sällan fel och speciellt inte i denna mix på brickan Op Art från Jonathan Adler.

Svartvita ränder slår sällan fel och speciellt inte i denna mix på brickan Op art från Jonathan Adler. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till butik)

Annons

6. Oval bricka

Ibland är det enklaste det vackraste och den ovala brickan Ellipse från Hay är ett perfekt exempel.

Ibland är det enklaste det vackraste och den ovala brickan Ellipse från Hay är ett perfekt exempel. Upptäck mer och klicka hem här. (länk till Åhlens)

7. Flätad rottingbricka

brickan Antique i handvävd rotting

Vad sägs som att servera helgfrukost på en brickan Antique i handvävd rotting? Upptäck mer och klicka hem brickan här.  (länk till butik)

Annons

8. Rund bricka

Miljömärkt bricka i en vacker valnötsnyans från Åhléns.

Miljömärkt bricka i en vacker valnötsnyans från Åhléns. Upptäck mer och klicka hem brickan här. (länk till Åhlens)

9. Läderbricka

Läderbrickan Mises et relances h’dot change tray från Hermès.

Exklusivt och elegant signerat Hermès. Läderbrickan Mises et relances h’dot change tray är ett lyxigt alternativ i kombination av beige och brunt. Upptäck mer och klicka hem brickan här.

Annons

10. Mönstrad bricka

Brickan Roma med design av Liselotte Watkins för Svenskt Tenn piggar upp med färgstarka kvinnomotiv

Brickan Roma med design av Liselotte Watkins för Svenskt tenn piggar upp med färgstarka kvinnomotiv. Upptäck mer och klicka hem brickan här.

11. Flätad bricka

flätad bricka från Matilda Goad.

Perfekt flätad bricka för picknickdejten! Denna bricka är signerad Matilda Goad, som bland annat finns att köpa här, (länk till butik) och just denna bricka hittas här.

Annons

LÄS MER:

Annons