Daniella utser veckans interiör hos systern Isabella!

07 juli, 2015

ELLE Decorations bloggare Daniella Witte har utsett veckans interiör och den här veckan inspireras hon av sin syster, Isabella Witte och hennes vackra hus på Borgarbacken.

– I veckan var jag och Julius och hälsade på hos min kära syster Isabella. Vi passade då på att ta några bilder i hennes härliga hem. En riktig sommaridyll!!

Huset som är från 1800-talet  är varsamt renoverat och omfamnat av en härlig trädgård där odling står i fokus.

– Isabella och hennes sambo Hampus har verkligen en förkärlek till gamla ting så när det kringbyggda huset på Borgarbacken blev till salu var det kärlek vid första ögonkastet.

Daniella Witte kör 5 snabba med Isabella Witte:

Beskriv din inredningsstil: Gammal svensk torparstil i ny tappning som känns något ljusare och mer avskalat. Genuint är nyckelordet.

Var trivs du bäst i ditt hem? I vårt utehus som ligger mitt i vår grönskande trädgård. Här kan jag och min sambo sitta långt in på småtimmarna.

Ditt mest lyckade loppisfynd? Vår första möbel till huset som är ett gammalt massivt skåp med ca 50 små lådor. Detta använder vi som serveringsskåp i matrummet. Skåpet känns väldigt personligt och unikt. Undrar om det har stått på ett Apotek eller Bank innan…

Vilket är ditt nästkommande husprojekt?

Vi vill få en schysst entréingång till huset. Varför inte en mindre punschveranda?

Bästa inredningstips:

Inred ditt hem med saker som betyder något för dig. Saker med en historia ger en härlig känsla till hemmet.