Artikeln innehåller reklamlänkar

Dags att inreda balkongen - 11 fina ljusslingor

Ljusslingor för balkongen

Det är dags att fixa balkongen och något som gör den extra ombonad och mysig är ljusslingor. Vi tipsar om 11 ljusslingor att inreda utomhus med.
16 mars, 2020

Det är verkligen något speciellt att vårstäda sin balkong eller uteplats. Det är som att packa inför en semester, förväntningar är höga. Och det är lätt att föreställa sig hur härligt det kommer bli att läsa en bok eller äta middag där, under varma sommardagar.

Inred din balkong med ljusslingor

Förutom att välja möbler som passar för just din balkong är det viktigt att tänka på ljuset. Ofta kan du få till en mysig atmosfär genom att inreda med blommor och kuddar men ljuskällor gör din balkong mer komplett.

Idag finns det gott om olika lampor som är anpassade för utomhusbruk. Många drivs dessutom på solceller och är därför ingen belastning för miljön. Ett bra råd, när du inreder din balkong eller uteplats, är att försöka blanda olika sorters ljuskällor. Hitta någon lampa att hänga i ett hörn eller ställa på golvet och använd sedan ljusslingor för att komplettera och rama in.

Fina ljusslingor som fungerar utomhus

1. Den här ljusslingan från Åhléns går i pastellfärger. Perfekt för festliga varma sommarkvällar. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

2. En solcells-slinga med risbollar från Ellos som ger balkongen eller uteplatsen ett mysigt ljus. Här kan du köpa dem (länk till Ellos)

3. Vill du forma ditt eget ljus kan du använda en platt ljusslang som denna från Star trading. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

4. För en lättare upplysning passar den här mässingstråden, från House doctor perfekt. Sätt i en växt eller lägg i en snygg skål. Här kan du köpa den (länk till Tradedoubler.com)

6. Är du sugen på en mer klassisk ljusslinga är den här med päronformade från Jotex bra. Här kan du köpa den (länk till Awin.com)

7. En söt ljusslinga från PR home, med metallskärmar. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

8. En stilren och modern ljusslinga från PR home, i snygg grön färg. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

9. Dekorativa klot som ger en diskret ljussättning till balkongen, från Jotex. Här kan du köpa den (länk till Awin.com)

10. 50 små lampor samsas på denna slinga från Jotex, som ger ett härligt dekorationsljus. Här kan du köpa den (länk till Awin.com)

11. En glödlampsljusslinga med dew drop ljus, från Star Trading. En perfekt slinga för balkongen då den gärna ska sitta under tak. Här kan du köpa den (länk till Ellos)

LÄS MER:

Vårens snyggaste utemöbler till balkongen

12 lyxiga detaljer till balkongen och uteplatsen

Snygga krukor att inreda din terrass och altan med