Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Yes – nytt samarbete mellan Cos och Hay!

16 mar, 2016 
AvSara Ångström Burling
Gillar du också både mode och möbler? Då är det här en riktigt god nyhet för dig! För nu står det klart att modekedjan Cos och möbelföretaget Hay fortsätter sitt omtalade samarbete under våren 2016.
Annons

–Vi är så glada över reaktionerna vi fick från våra kunder efter höstens samarbete med Hay. Vi har alltid tyckt om det Hay gör och delar många av deras värderingar. Vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete och att kunna erbjuda våra kunder någonting nytt, säger Martin Andersson, chefsdesigner på Cos.

Det fortsatta samarbetet är inget mindre än en helt ny kollektion med fokus på vardag, arbete och dukning. Kollektionen kommer bestå av möbler och inredningsprodukter från Hay som är handplockade av Cos chefsdesigners Karin Gustafsson och Martin Andersson.

Kollektionen går i mjuka, friska toner i grönt, blått och rosa kombineras med naturnära material som trä och kork. Allt i samma företagens gemensamma vision: funktionell design i kombination med spännande och lekfulla detaljer.

– På Hay ser vi oss själva mellan mode och arkitektur och att när vi har arbetat med Cos har vi känt att vi har hittat det perfekta hemmet, säger Mette och Rolf Hay, grundare av Hay.

Annons

Den nya kollektionen finns tillgänglig på cosstores.com (reklamlänk) och lanseras i Cos butikerna på High Street Kensington i London, Neubaugasse i Wien och i Göteborg i mars.

Av: Sanna Rossäng

Annons