Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Carina Berg och Bianca Ingrosso – 5 kändisrenoveringar

17 maj, 2019 
AvAnna Asplund
Carina Berg, Bianca Ingrosso, Elsa Billgren och Brita Zackari är några av kändisarna som renoverar på Instagram
Carina Berg, Bianca Ingrosso och flera andra svenska kändisar renoverar sina hem. Här är fem projekt att följa på Instagram från solstolen i sommar.
Annons

Vem älskar inte att se före- och efterbilder på renoveringar? Och lite extra spännande blir det när kända människor bor där. Här är fem svenska kändisar med intressanta renoveringsprojekt på Instagram just nu:

1. Carina Bergs drömrenovering i skärgården

– Det finns inget tak, men vi har sjöutsikt, sa tv-profilen Carina Berg när hon droppade nyheten att hon köpt ett hundra år gammalt trähus i skärgården, i podden Gynning och berg hittar sig själva. Men det är inte dags att flytta in än; huset saknar även el och vatten. Och enda sättet att ta sig dit är med båt, men det finns ingen brygga, berättade Carina Berg i podden. En minst sagt omfattande renovering väntar med andra ord. Följ Carina Bergs äventyr i skärgården här.

2. Bianca Ingrossos magiska köksrenovering

Bianca Ingrossos nya lägenhet har redan fått många rubriker och nu är det dags att renovera. På Instagram berättade hon om det fina köket i nya lägenheten och slog sedan fast att det ska bytas ut helt och hållet.

Annons

Upprörda följare har protesterat. Men köket hamnar inte på tippen utan säljs och flyttar hem till någon annan. Och det nya köket ska bli ”helt magiskt” lovar influencern, som har hintat om stilen i bilden ovan. Följ projektet här.

3. Kalle och Britas bjussiga gårdsrenovering

Tv-profilen Brita Zackari och maken Kalle Zackari Wahlström (också känd från tv) renoverar sitt nya landställe: En gammal gård med flera byggnader och stor potential, det vill säga väldigt mycket att fixa. Och de bjuder generöst på både fin inspiration och underhållande anekdoter om missar och förseningar.

Snygg inredning (som Brita delvis designar själv), roliga texter och ärliga bilder gör projektet värt att följa både på gårdens eget Instagramkonto och Britas blogg.

4.  Elsa Billgren renoverar på Gotland

När tv-inredaren, bloggaren och vintageproffset Elsa Billgren köpte ett kalkstenshus på Gotland förstod vi att det väntade en hel del drömmiga bilder. Och kanske en och annan renovering. Elsa delar med sig av inspirerande idéer, insikter och vackra inredningar – med spännande före- och efterfoton förstås.

Annons

Det senaste projektet är en tjusig bostad till sommarhönsen, vägg i vägg med en lada som blir matsal och festlokal. Följ Gotlandshuset på Elsas blogg och Instagramkonto.

5. Isabella Löwengrips team renoverar

I teamet som tar hand om Isabella Löwengrips lyxiga villa på Lidingö finns både en kock och en inredare. Det här blir Isabellas första sommar i huset och det byggs för fullt. Bland annat en pool, ett nytt gym med gästrum ovanpå och en terrass. Och Lidingövillan har förstås ett eget konto på Instagram.

Bonustips: Meghan Markle renoverar

Meghan Markle och prins Harry renoverar Frogmore cottage
Frogmore cottage. Foto: TT

Meghan Markle och prins Harrys hem har genomgått en omfattande renovering inför ”Baby Sussex” ankomst. Nu är fans världen över ivriga att se resultatet och nyfikna på hur stilikonen Meghan Markle sätter sin prägel på Frogmore cottage. Hur mycket paret visar upp av det nya hemmet återstår att se – på Instagramkontot.

Foto högst upp: Elsa Billgren, Brita Zackari och Skagerak.

Läs mer:

Annons