Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Nu lanserar Bukowskis en shop

01 jun, 2018 
AvIda Gustafsson
Nu satsar Bukowskis på en shop.
Auktionshuset Bukowskis fortsätter att satsa på köp direkt-auktioner och öppnar nu en shop med fasta priser på inredning, design och mode.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Nu utökas möjligheten för vintageälskare att slå till på sina favoriter. Auktionsfirman Bukowskis utökar sitt urval av vintageföremål som man kan köpa direkt, sedan de tidigare haft direktförsäljning på klockor och smycken.

Fasta priser på design och mode

Nu satsar Bukowskis på en shop.

I Bukowskis shop är det fasta priser som gäller och man kommer där att sälja ett urval av design, mode från kända formgivare, dekorativ keramik, kelim mattor och handplockade och smycken och klockor.

Annons

– Genom att erbjuda en del av Bukowskis dynamiska utbud till ett fast pris möter vi de kunder som inte vill eller har möjlighet att vänta in en specifik auktion samt de som vill vara säkra på att de får just den där soffan, just nu. Genom Bukowskis shop vill vi även möta den stora efterfrågan vi ser hos inredare världen över som ibland blivit begränsade av själva auktionsförfarandet, säger Björn Extergren, intag- och försäljningschef, Bukowskis.

Ett stort utbud till fast pris.
Bukowskis kommer att börja samarbeta med olika företag.

Föremålen som säljs i Bukowskis shop kommer till en början att säljas i prisklassen 3000-4000 kronor och i takt med att föremålen säljs kommer shopen att att uppdateras fortlöpande.

I höst planerar man även att inleda samarbeten med möbelformgivare och inredningsdesigners.

Bukowskis shop finns tillgänglig i Bukowskis-appen, men även på sajten här.

Läs mer:

Trendspaning: Här är metallerna som tar över efter mässing

5 vintagetrender att hålla koll på 2018

Annons