Bjud in till festligaste sommarfesten – Tips och trix!

04 jul, 2015 
AvCassandra Lundgren
Annons

Nu när solen äntligen tittat fram runt om i landet så har det blivit hög tid att börja planera för sommarens festligheter!

Här bjuder vi på somriga och smarta tips och trix på hur du fixar festligaste sommarfesten!

out

Flytta festen utomhus! Här ser vi exempel på hur man kan göra. Ett DIY-tips från vår grymma DIY-bloggare Tiger som tipsar om hur man enkelt gör ett partytält hemma av papper. Kreativt och vackert.

7

Go picknick! Har du en trädgård eller kanske en mysig innergård passar en härlig picknick utmärkt. Ta med en filt ut i gräset och packa upp godsakerna som gästerna får njuta av under solen.

Annons

 

CZ7A4410

Flyt fram! Under midsommar flyttade webbredaktör Cassandra ut festen på vattnet på Stockholms bastuflotte.

– Vädret var verkligen kasst på midsommar och regnet öste ner men det gjorde absolut ingenting. Vi seglade runt på vattnet. Badade, bastade och njöt av god mat och dryck. 

2-700x990

5. Dekorera mera! Fokusera på de områden där ni kommer att sitta som till exempel middagsbordet och låt de bjuda in till kreativitet, skratt och lek. Här tipsar Tiger om hur du kan knåpa ihop roliga masker till gästerna med hjälp av papper.

CZ7A0830-430x370

Vill du köpa färdiga party-sticks till middagen hittar du det på olika ställen. Dessa kommer från Bakestore.

CZ7A5430-001

Duka personligt! Fina namnlappar gör du enkelt med hjälp av pastellfärgat papper med en personlig touch. Matcha gärna upplägget och låt pastellfärgerna gå igen i sugrören.

Annons

peaches-cut-in-half-on-marble

peaches-and-cream-recipe-on-marble

Låt grillen gå varm! Och kom ihåg att man faktiskt kan grilla nästan vad som helst. Låt kreativiteten flöda när du sätter samman middagsmenyn. Volang tipsar om något så enkelt och gott som grillade persikor med en kula vaniljglass. Receptet hittar du här. 

 

Annons