Anna Malmberg stylar Born Collector – 3 smarta idéer!

Anna Malmberg stylar Born Collector – 3 smarta idéer!

14 november, 2014

Fotografen Anna MalmbergNorthern Delight samarbetar med det nya företaget Born Collector, som – helt rätt i tiden – satsar på begagnade möbler. Vi har tidigare berättat lite om samarbetet här. Nu är de första bilderna klara och vi hittade massor med inredningsinspiration! Se alla bilder här.

spegelvagg inspiration Born-Collector-©-Anna-Malmberg-15

1. Gör en spegelvägg! Samla gamla vintagespeglar och gör en egen spegelvägg. Många äldre speglar som hittas secondhand har slitet eller buktande glas, men det gör inte så mycket om de hängs som en del i en installation. Bonustips! En gammal fruktlåda blir ett perfekt sängbord.

gron lampa forvaring glasburk snygga tavelramar Born-Collector-©-Anna-Malmberg-7

2. Skapa annorlunda förvaring. Lösningen på det eviga problemet med för mycket prylar på för liten yta stavas som bekant förvaring. Varför inte göra den extra vacker? Blanda udda träaskar, klä in kartonger i inbjudande papper – eller använd en gammal glasburk för att gömma undan röran!

3. Annorlunda utsmyckning. Tänk utanför den alltför trånga boxen när du utsmyckar ditt hem! Bara du bestämmer vad som är rätt eller fel. Vackra ramar behöver faktiskt inget innehåll för att kvalificera sig för väggen. Luta flera mot varandra på golvet för ett bohemiskt intryck eller häng dem i grupp på väggen. Hittar du en tavla secondhand och gillar ramen men inte motivet, ta bort verket och låt ramen hamna i rampljuset.

Läs mer:

Rockig romantik i Köpenhamn

Anna Malmberg bjuder på svartvit inspiration i Paris

Northern Delight inreder en riktig drömveranda