Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Anna Malmberg stylar Born Collector – 3 smarta idéer!

14 nov, 2014 
AvKatarina Matsson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Fotografen Anna MalmbergNorthern Delight samarbetar med det nya företaget Born Collector, som – helt rätt i tiden – satsar på begagnade möbler. Vi har tidigare berättat lite om samarbetet här. Nu är de första bilderna klara och vi hittade massor med inredningsinspiration! Se alla bilder här.

spegelvagg inspiration Born-Collector-©-Anna-Malmberg-15

1. Gör en spegelvägg! Samla gamla vintagespeglar och gör en egen spegelvägg. Många äldre speglar som hittas secondhand har slitet eller buktande glas, men det gör inte så mycket om de hängs som en del i en installation. Bonustips! En gammal fruktlåda blir ett perfekt sängbord.

gron lampa forvaring glasburk snygga tavelramar Born-Collector-©-Anna-Malmberg-7

2. Skapa annorlunda förvaring. Lösningen på det eviga problemet med för mycket prylar på för liten yta stavas som bekant förvaring. Varför inte göra den extra vacker? Blanda udda träaskar, klä in kartonger i inbjudande papper – eller använd en gammal glasburk för att gömma undan röran!

gammalt slitet traskap fina traramar gammal provdocka skolplanscher Born-Collector-©-Anna-Malmberg-1

3. Annorlunda utsmyckning. Tänk utanför den alltför trånga boxen när du utsmyckar ditt hem! Bara du bestämmer vad som är rätt eller fel. Vackra ramar behöver faktiskt inget innehåll för att kvalificera sig för väggen. Luta flera mot varandra på golvet för ett bohemiskt intryck eller häng dem i grupp på väggen. Hittar du en tavla secondhand och gillar ramen men inte motivet, ta bort verket och låt ramen hamna i rampljuset.

Läs mer:

Rockig romantik i Köpenhamn

Anna Malmberg bjuder på svartvit inspiration i Paris

Northern Delight inreder en riktig drömveranda

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons