Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

9 nya snygga soffor som är blivande klassiker

10 mar, 2020 
soffor som kan bli nya designklassiker
Drömmer du om att investera i en ny soffa? Välj rätt för att ha en möbel för livet. Säg hej till nio blivande klassiker som precis lanserats.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: INSPIRERAS AV DE STÖRSTA INREDNINGSTRENDERNA 2020

Inspireras av de viktigaste inredningstrenderna 2020Brand logo
Inspireras av de viktigaste inredningstrenderna 2020

1. Little Petra, &Tradition

Little Petra soffa från &Tradition

Originalfåtöljen Little Petra, formgiven av Viggo Boesen, släpptes redan 1938 och 2020 lanseras den i form av tvåsitssoffan Little Petra VB2 från danska &Tradition. Samma charm och komfort – men för två! Soffan finns i flera olika utföranden. ANNONS Här kan du köpa den.

2. Eave Dining 165, Menu

Eave soffa från Menu

Eave Dining 165 är en ny soffa från danska Menu, formgiven av Norm Architects. Soffan är gjord för att fungera ihop med matbord, oavsett om det är på en restaurang eller i ett hem. Eave Dining 165 finns i tre olika färger. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

3. Origami, Adea

Soffan Origami från Adea

Soffan Origami från finska Adea, formgiven av Damian Williamson, lanserades i samband med möbelmässan i Stockholm 2020. Den bekväma soffan inspirerades av en mjuk linje som fick tredimensionell form, likt en origami. Soffan kommer i produktion under 2020.

4. Assemble, Valerie Objects

Soffan Assemble från Destroyes/Builders/Valerie Objects

Soffan Assemble designades av destroyers/builders och är gjord av flera olika delar för att sättas ihop till en soffa som passar för de behov man har. De runda formerna är asymmetriska och har inspirerats av stenar på stranden.

Annons

5. Covent Sofa, New Works

Covent soffa från New Works

Den inbjudande soffan Covent från danska New Works har en mjuk och organisk form samt en djup sittdyna. Designad av Arde Design Studio och tillgänglig i olika utföranden. Här kan du köpa den.

6. Bas, Eilersen

Soffan Bas från Eilersen

Eilersen firar sina 125 år med lanseringen av den nya soffan Bas, designad av Jens Juul Eilersen. Soffan är en låg loungesoffa med breda armstöd och moduler som gör att den passar i såväl stora som små rum. Här kan du köpa den.

Annons

7. Soffan Famna 2020, Taf Arkitekter x Svenskt Tenn

famna soffa från svenskt tenn

Soffan Famna togs fram av designduon TAF på uppdrag av Svenskt Tenn. Den nya soffan med låg sitthöjd och djup sits tillverkas för hand i Sverige och har en lekfull, omfamnade form. Här kan du köpa den.

8. Supersoft, Fogia

Supersoft soffa från Fogia

Soffan Supersoft från Fogia och Note Design Studio togs fram för att vara stor, välkomnande och så skön att man inte vill stiga upp ur den. Soffan består av moduler vilket gör den enkel att variera efter behov och smak.

Annons

9. Little Mother, House of Finn Juhl

little mother soffa från house of finn juhl

Soffan Little Mother är en återlansering från år 1945 från House of Finn Juhl. Den handgjorda soffan har en skulptural känsla med en lätt rundad, organisk form och finns i två storlekar.

Läs mer:

9 snygga designlampor i butik just nu

Guide: Här ska du placera soffan när du inreder

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons