Artikeln innehåller reklamlänkar

9 ljuvliga favoriter till hemmet i trendfärgerna rosa och lila

Från bubblare till stark trend – på väggar, möbler och inredningsdetaljer. Rosa har etablerat sig på allvar i våra hem och fortsätter att förgylla inredning och design även 2018. Årets bubblare? Lila! Här är 9 favoriter att inreda med på temat.
13 december, 2017

Vacker pendel i ljusrosa tyll som ger ett ljuvligt ljus. Pendel Kate från Globen Lighting, finns att köpa här (länk till Apprl).

Underbart bäddset i bomull i uppfriskande lila ton. Bäddset TripleX från Dirty Linen, finns att köpa här (länk till Apprl).

 

 

Äkta färgklick! Vasen Estratos från Lladrò får med både rosa och lila, tillsammans med vitt, rött och grönt, finns att köpa här (länk till Apprl).

Kuddfodral som kombinerar vacker sammet med en stilren baksida i linne. Kuddfodral Siena från Linum, finns att köpa här (länk till Apprl).

 

 

Ljusrosa pendel med böljande former och inspiration från leksaker. Pendel Mhy från Muuto, finns att köpa här (länk till Apprl).

Mysig, värmande ullpläd Polka i mörklila från Klippan Yllefabrik, finns att köpa här (länk till Apprl).

Varför inte satsa på ett doftljus som både doftar gott och fungerar som en liten inredningsdetalj? Doftljus Santiago Huckelberry från Voluspa, finns att köpa här (länk till Apprl).

Loungestol med sköna retroinfluenser och friska färger. Loungestol Elegant från Bloomingville, finns att köpa här (länk till Apprl).

Räfflad vas Cup Cake från serien med samma namn, från Kosta Boda, finns att köpa här (länk till Apprl).

Läs mer:

Här är de 10 hetaste inredningstrenderna 2018