Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

8 snygga adventsstjärnor att spana in julen 2020

15 okt, 2020 
populära julstjärnor 2020
De snyggaste adventsstjärnorna ger hemmet ett lyft i vinter. Från moderna varianter och klassiker till trendiga varianter i naturmaterial. Här är de vi tror blir populärast julen 2020.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
JULEN 2020 PÅ ÅHLÉNS – SE BILDERNA OCH VÅRA FAVORITERBrand logo
JULEN 2020 PÅ ÅHLÉNS – SE BILDERNA OCH VÅRA FAVORITER

Längtar du redan efter julen? Du är inte ensam. Många planerar redan allt från julens dekorationer till klappar att lägga under granen.

Adventsstjärnan är en av säsongens populäraste juldekorationer. De allra populäraste och mest eftertraktade stjärnorna säljer slut fort – vissa redan långt innan julafton. Därför gäller det att vara ute i god tid om man vill ha en av de snygga stjärnorna i fönstret, som en alternativ, festlig lampa eller som en fin dekoration i hemmet.

Vi har spanat in utbudet och listar åtta snygga adventsstjärnor, som vi spår kommer bli populära i år:

1. Adventsstjärnan Maja, Watt & Veke

vit populär adventsstjärna från watt & veke
Annons
maja adventsstjärna från watt & veke julen 2020
maja julstjärna från watt & veke är en ny adventsstjärna julen 2020

En nyhet för i år som antagligen kommer bli mycket populär, eftersom den är en fusion av de tidigare favoriterna Eldig och Snöblomma från Watt & Veke, som varit i ropet år efter år. Finns i vitt, guld och svart. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Julstjärna i trä, Broste Copenhagen

julstjärnor i trä

Trä är säsongens allra populäraste material, så varför inte inreda med en adventsstjärna i just trä? Den här snygga stjärnan kommer från danska Broste Copenhagen och blir en fin dekoration i hemmet. Finns i två utföranden. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Sputnik, Watt & Veke

sputnik adventsstjärna från watt & veke

Den tredimensionella stjärnan med toppar som pekar åt alla håll är en stilfull, modern variant på den klassiska juldekorationen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Julstjärna i rotting, Granit

adventsstjärna i rotting

Allmoge och nationalromantik är två tendenser som påverkar våra inredningar just nu. Och särskilt tydligt blir det i jul när allt fler gräver bland gamla skatter och plockar fram traditionellt pynt i naturmaterial som halm. Den här stjärnan i rotting ger en touch av den klassiska stilen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Stor adventsstjärna, Watt & Veke

stor vit adventsstjärna

Stora adventsstjärnor är populära att hänga i de större fönsterpartierna eller på den tomma väggen för att skapa en minimalistisk julkänsla i ett kick. Den här vita varianten mäter hela 100 centimeter i diameter. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Eldig, Watt & Veke

eldig adventsstjärna från watt & veke

En vackert vintervit storfavorit som håller år efter år. Adventsstjärnan blir ett elegant inslag som passar att ha framme hela vintern. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Snöblomma, Watt & Veke

snöblomma från watt & veke - populär julstjärna

Ytterligare en populär adventsstjärna från Watt & Veke är den vackra Snöblomman som finns i två storlekar. Den romantiska julstjärnans form har inspirerats av en balettdansares kjol och har tre lager av fint, veckat papper. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Pappersstjärna på fot, Åhléns

adventsstjärna på fot

Tycker du varje jul att det är lika krångligt att få stjärnan att hänga rakt och snyggt? Vi ser allt fler fina stjärnor på fot – satsa på en sådan för att slippa upphängningen! Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Ellos Home vintern och julen 2020 – se bilderna och våra favoriter

17 fina doftljus vi vill tända i vinter

17 fina ljusslingor som vi vill lysa upp höst- och vintermörkret med

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons