Artikeln innehåller reklamlänkar

8 snygga adventsstjärnor att spana in julen 2020

populära julstjärnor 2020

De snyggaste adventsstjärnorna ger hemmet ett lyft i vinter. Från moderna varianter och klassiker till trendiga varianter i naturmaterial. Här är de vi tror blir populärast julen 2020.
15 oktober, 2020
JULEN 2020 PÅ ÅHLÉNS – SE BILDERNA OCH VÅRA FAVORITER
Slå på ljud

Längtar du redan efter julen? Du är inte ensam. Många planerar redan allt från julens dekorationer till klappar att lägga under granen.

Adventsstjärnan är en av säsongens populäraste juldekorationer. De allra populäraste och mest eftertraktade stjärnorna säljer slut fort – vissa redan långt innan julafton. Därför gäller det att vara ute i god tid om man vill ha en av de snygga stjärnorna i fönstret, som en alternativ, festlig lampa eller som en fin dekoration i hemmet.

Vi har spanat in utbudet och listar åtta snygga adventsstjärnor, som vi spår kommer bli populära i år:

1. Adventsstjärnan Maja, Watt & Veke

En nyhet för i år som antagligen kommer bli mycket populär, eftersom den är en fusion av de tidigare favoriterna Eldig och Snöblomma från Watt & Veke, som varit i ropet år efter år. Finns i vitt, guld och svart. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

2. Julstjärna i trä, Broste Copenhagen

Trä är säsongens allra populäraste material, så varför inte inreda med en adventsstjärna i just trä? Den här snygga stjärnan kommer från danska Broste Copenhagen och blir en fin dekoration i hemmet. Finns i två utföranden. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

3. Sputnik, Watt & Veke

Den tredimensionella stjärnan med toppar som pekar åt alla håll är en stilfull, modern variant på den klassiska juldekorationen. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

4. Julstjärna i rotting, Granit

Allmoge och nationalromantik är två tendenser som påverkar våra inredningar just nu. Och särskilt tydligt blir det i jul när allt fler gräver bland gamla skatter och plockar fram traditionellt pynt i naturmaterial som halm. Den här stjärnan i rotting ger en touch av den klassiska stilen. Här kan du köpa den (länk till Granit).

5. Stor adventsstjärna, Watt & Veke

Stora adventsstjärnor är populära att hänga i de större fönsterpartierna eller på den tomma väggen för att skapa en minimalistisk julkänsla i ett kick. Den här vita varianten mäter hela 100 centimeter i diameter. Här kan du köpa den (länk till Åhléns).

6. Eldig, Watt & Veke

En vackert vintervit storfavorit som håller år efter år. Adventsstjärnan blir ett elegant inslag som passar att ha framme hela vintern. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

7. Snöblomma, Watt & Veke

Ytterligare en populär adventsstjärna från Watt & Veke är den vackra Snöblomman som finns i två storlekar. Den romantiska julstjärnans form har inspirerats av en balettdansares kjol och har tre lager av fint, veckat papper. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

8. Pappersstjärna på fot, Åhléns

Tycker du varje jul att det är lika krångligt att få stjärnan att hänga rakt och snyggt? Vi ser allt fler fina stjärnor på fot – satsa på en sådan för att slippa upphängningen! Här kan du köpa den (länk till Åhléns).

Läs mer:

Ellos Home vintern och julen 2020 – se bilderna och våra favoriter

17 fina doftljus vi vill tända i vinter

17 fina ljusslingor som vi vill lysa upp höst- och vintermörkret med