Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

7 trendiga och snygga skärmväggar i butik i vår

Rendiga och snygga skärmväggar som rumsavdelare

Vikskärm, skärmvägg, vikvägg eller rumsavdelare. Hemmets kanske allra smartaste möbel har många namn – och ännu fler användningsområden. Här är sju fina shoppingtips!
16 april, 2019

Det finns många sätt att använda en vikvägg för att skapa mysiga hörnor hemma eller ge din inredning en lite lyxigare känsla. Här är sju av de finaste väggskärmarna i butik i vår. Tidlösa, trendiga och smarta:

1. Trendig skärmvägg i rotting, Artilleriet

trendig skärmvägg i rotting från Artilleriet

Rotting är inte bara tidlöst och snyggt, utan även stekhett den här säsongen. Här i en elegant design som för tankarna till härliga hotellrum. Mått: 180 cm hög, 150 cm lång och 3 cm bred. Finns att köpa här

2. Vikskärm av rotting, Granit

Vikskärm i rotting från Granit

Mysig vikvägg från Granits första rottingkollektion, som har fått stor spridning i sociala medier redan innan releasen. Finns att köpa här  (reklamlänk från Adtraction)

3. Designklassiker: Vikvägg av Alvar Aalto, Artek

Vikvägg i design av Alvar Aalto för Artek

Vacker, tidlös och väldigt flexibel är den formbara träväggen designad av ikonen Alvar Aalto redan 1936. Mått: 200 cm bred och 150 cm hög. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

4. Högblank skärmvägg, Ferm living

Rosa väggskärm som rumsavdelare
Skärmväggar från Ferm living

Högblank vikvägg i lackad mdf, i en design som flörtar med både 1980-talet och art deco. Finns i färgerna rosa, mörkgrön och grå. Mått: 180 cm hög och 150 cm bred. Finns att köpa här

5. Skärmvägg i bambu, Lena Bjerre

Vikvägg i bambu

Enkel vikskärm i bambu som kan användas för att addera värme i ett avskalat sovrum eller maxa myset på en bohemisk uteplats. Mått: 135 cm lång och 185 cm hög. Finns även i svart. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com)

6. Vikskärm i sammet, Jotex

Skärmvägg i rosa sammet

Om du siktar på en mysig hotellkänsla i sovrummet är en vikvägg av stoppad sammet ett bra tips. Mått: 174 cm hög och 147 cm bred. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com)

7. Vävd vikvägg, HK living

Trendig vikvägg i rotting

Mysig skärm som är vävd i trendig rottingstil och har en klassisk design. Mått: 180 cm hög och 150 cm bred. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com)

Bonustips: Stilren klädhängare, Ferm living

Klädhängare som rumsavdelare – Ferm living

En snygg klädhängare har smugit sig in bland våra skärmtips, eftersom den kan fylla samma funktion – men med en luftigare design. Ett fint inredningtips om du har favoritplagg som du gärna visar upp. Tillverkad i pulverlackat stål. Mått: 132,5 cm hög och 60 cm bred. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com)

Läs mer:

Så skapar du rum i rummet – 11 snygga och snabba knep

9 fina trender: Här är detaljerna som skapar vardagslyx i köket

6 snygga compact living-idéer för den lilla balkongen

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: