6 fina varianter av trendiga korgbordet

Korgbordet är en perfekt kombination av förvaring och avställningsyta, snyggt förpackat i minimalistisk design. Här är 6 varianter av det populära bordet, från 299 till 2495 kronor.
10 augusti, 2016

Korgbordet har dykt upp som en rejäl favoritmöbel i hemmet. Och kanske är det inte så konstigt. Den är inte bara snygg och trendig, utan också smart och smidig att ha i princip var som helst. Satsa på en eller flera som går lite i samma stil för ett snyggt, genomtänkt intryck.

Vi listar 6 snygga korgbord i olika prisklasser – från budget till lyx. Spana in, få inspiration eller köp den som passar dig allra bäst.

ELLE listar: 6 fina varianter av det trendiga korgbordet

1. Bord Kvistbro

I Ikeas nya höstkollektion finns bland annat bordet Kvistbro som vi tror kommer bli en riktig storsäljare. Kompakt och snygg! Finns att köpa här.

2. Korg Cape Town

Den här korgen från Mio finns både i mässing och koppar. Den köps utan bricka men det kan naturligtvis enkelt köpas till, eller också används den bara som en korg. Smidig med många möjligheter! Finns att köpa här.

3. Korg Bim

Den här funktionella korgen kommer inte med en bricka, men det går givetvis att köpa till eller bara använda den som en korg. Finns att köpa här.

4. Bord Tråd

Via: Åhlens

Via: Åhlens

Det enda korgbordet i vår lista som inte är runt, utan istället mer rektangulärt i formen. Perfekt till att förvara tidningar och magasin. Finns att köpa här.

5. Brickbord i metall

Via: Åhlens

Via: Åhlens

Litet bord i metall med klassisk korgform och stilfull bricka i mässing. Finns att köpa här.

6. Korg Wire Basket

Den här färgstarka korgen från Ferm kommer i mängder av olika färger och två olika storlekar. Satsa på båda storlekarna för att lättare kunna växla mellan eller bara för att skapa ett genomtänkt intryck – med en röd tråd. Finns att köpa här.

Läs mer:

Trendiga pasteller: 15 fina shoppingtips till balkong och uteplats

Inred med trendiga snäckor – 9 shoppingtips

Härliga bäddset – 12 shoppingtips