Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

6 fina varianter av trendiga korgbordet

10 aug, 2016 
AvJoel Linde
Korgbordet är en perfekt kombination av förvaring och avställningsyta, snyggt förpackat i minimalistisk design. Här är 6 varianter av det populära bordet, från 299 till 2495 kronor.
Annons

Korgbordet har dykt upp som en rejäl favoritmöbel i hemmet. Och kanske är det inte så konstigt. Den är inte bara snygg och trendig, utan också smart och smidig att ha i princip var som helst. Satsa på en eller flera som går lite i samma stil för ett snyggt, genomtänkt intryck.

Vi listar 6 snygga korgbord i olika prisklasser – från budget till lyx. Spana in, få inspiration eller köp den som passar dig allra bäst.

ELLE listar: 6 fina varianter av det trendiga korgbordet

1. Bord Kvistbro

I Ikeas nya höstkollektion finns bland annat bordet Kvistbro som vi tror kommer bli en riktig storsäljare. Kompakt och snygg! Finns att köpa här.

2. Korg Cape Town

Den här korgen från Mio finns både i mässing och koppar. Den köps utan bricka men det kan naturligtvis enkelt köpas till, eller också används den bara som en korg. Smidig med många möjligheter! Finns att köpa här.

3. Korg Bim

Den här funktionella korgen kommer inte med en bricka, men det går givetvis att köpa till eller bara använda den som en korg. Finns att köpa här.

Annons

4. Bord Tråd

Det enda korgbordet i vår lista som inte är runt, utan istället mer rektangulärt i formen. Perfekt till att förvara tidningar och magasin. Finns att köpa här.

5. Brickbord i metall

Litet bord i metall med klassisk korgform och stilfull bricka i mässing. Finns att köpa här.

6. Korg Wire Basket

Den här färgstarka korgen från Ferm kommer i mängder av olika färger och två olika storlekar. Satsa på båda storlekarna för att lättare kunna växla mellan eller bara för att skapa ett genomtänkt intryck – med en röd tråd. Finns att köpa här.

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons