Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

7 picknickkorgar till sommarens utflykter

26 jun, 2018 
Planerar du härliga picknickar i sommar? Sätt guldkant på utflykten med en snygg picknickkorg. Oavsett om du vill ha en klassisk, färgglad eller retroinspirerad så finns det något för alla smaker.
Annons

Vad är väl en sommar utan en och annan utflykt i solen? Oavsett om den går till stranden, till parken eller till någon annan härlig oas så passar det alltid med en mysig picknick.

Picknickkorgen är en klassiker som fungerar år efter år oavsett om du föredrar den klassiska formen eller om du vill ha en mer personlig variant. Dessutom kan sommarens korg få fler funktioner då den ofta även är snygg som förvaringskorg i hemmet. Här listar vi de snyggaste picknickkorgarna just nu – som du dessutom kan klicka hem direkt!

ELLE listar: De 7 snyggaste picknickkorgarna just nu

1. Picknickkorg med lock, Bloomingville

Klassisk picknickkorg i rotting med lock

En klassisk picknickkorg i naturfärgad rotting med två lock och handtag i brunt, naturfärgat läder. Fungerar perfekt till sommarens utflykter, men även under höstens svampplockning. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

2. Färgglad picknickkorg, Indiska

Färgglad picknickkorg

Korgen för dig som vill sätta färg på picknicken! Den här korgen är gjord i flätat sjögräs och har ränder i nyanser av rött, rosa, gult och orange. Låt korgen få dubbla funktioner genom att använda den som förvaringskorg i hemmet under vinterhalvåret. Finns att köpa här. (reklamlänk)

3. Klassisk picknickkorg, Åhléns

Klassisk flätad picknickkorg

En klassisk picknickkorg med öppen ovandel och ett stadigt handtag. Korgen är tillverkad i flätad pil. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

4. Spånkorg Tote, House Doctor

Retro picknickkorg i 70-talsstil

Ge picknicken en retrokänsla med den här snygga korgen i 70-talsstuk. Lika fin som picknickkorg, väska till stranden eller som extra förvaring i hemmet. Den flätade korgen är tillverkad i gran och har två handtag. Finns att köpa här. (reklamlänk)

5. Picknickkorg, Lagerhaus

Flätad picknickkorg

En nätt, flätad picknickkorg i sekvojaträ med två handtag. Korgen saknar lock och fungerar därför även som förvaring för mindre prylar eller en pläd när den inte tas med ut på utflykter. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

6. Korg, Granit

Picknickkorg med läderhandtag

En korg som både fungerar som stilfull väska och picknickkorg i sommar. Korgen är tillverkad i elefantgräs och handtagen är av svart läder. Lädret som använts har producerats av Fairtrade-producenter i Burkina Faso och lokalt i norra Ghana. Finns att köpa här. (reklamlänk)

7. Naturfärgad picknickkorg, Indiska

Picknickkorg i sjögräs

En stilren picknickkorg i naturfärgat sjögräs som är enkel att sätta sin egen prägel på. Snygg på utflykten, som väska under sommarhalvåret och som förvaring i hemmets alla rum. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons