Artikeln innehåller reklamlänkar

7 picknickkorgar till sommarens utflykter

Planerar du härliga picknickar i sommar? Sätt guldkant på utflykten med en snygg picknickkorg. Oavsett om du vill ha en klassisk, färgglad eller retroinspirerad så finns det något för alla smaker.
26 juni, 2018

Vad är väl en sommar utan en och annan utflykt i solen? Oavsett om den går till stranden, till parken eller till någon annan härlig oas så passar det alltid med en mysig picknick.

Picknickkorgen är en klassiker som fungerar år efter år oavsett om du föredrar den klassiska formen eller om du vill ha en mer personlig variant. Dessutom kan sommarens korg få fler funktioner då den ofta även är snygg som förvaringskorg i hemmet. Här listar vi de snyggaste picknickkorgarna just nu – som du dessutom kan klicka hem direkt!

ELLE listar: De 7 snyggaste picknickkorgarna just nu

1. Picknickkorg med lock, Bloomingville

En klassisk picknickkorg i naturfärgad rotting med två lock och handtag i brunt, naturfärgat läder. Fungerar perfekt till sommarens utflykter, men även under höstens svampplockning. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

2. Färgglad picknickkorg, Indiska

Korgen för dig som vill sätta färg på picknicken! Den här korgen är gjord i flätat sjögräs och har ränder i nyanser av rött, rosa, gult och orange. Låt korgen få dubbla funktioner genom att använda den som förvaringskorg i hemmet under vinterhalvåret. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

3. Klassisk picknickkorg, Åhléns

En klassisk picknickkorg med öppen ovandel och ett stadigt handtag. Korgen är tillverkad i flätad pil. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

4. Spånkorg Tote, House Doctor

Ge picknicken en retrokänsla med den här snygga korgen i 70-talsstuk. Lika fin som picknickkorg, väska till stranden eller som extra förvaring i hemmet. Den flätade korgen är tillverkad i gran och har två handtag. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

5. Picknickkorg, Lagerhaus

En nätt, flätad picknickkorg i sekvojaträ med två handtag. Korgen saknar lock och fungerar därför även som förvaring för mindre prylar eller en pläd när den inte tas med ut på utflykter. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

6. Korg, Granit

En korg som både fungerar som stilfull väska och picknickkorg i sommar. Korgen är tillverkad i elefantgräs och handtagen är av svart läder. Lädret som använts har producerats av Fairtrade-producenter i Burkina Faso och lokalt i norra Ghana. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

7. Naturfärgad picknickkorg, Indiska

En stilren picknickkorg i naturfärgat sjögräs som är enkel att sätta sin egen prägel på. Snygg på utflykten, som väska under sommarhalvåret och som förvaring i hemmets alla rum. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

Läs mer:

18 fina shoppingtips i trendig rotting

26 shoppingtips för sommarens alla tillfällen

15 fina sommardetaljer – i tre olika stilar