5 fina tapetnyheter för barnrummet

17 feb, 2017 
AvCaroline Holmbom
Flera olika tapeter till barnrummet.
Låt väggarna få en ny klädsel! Här är 5 nya lekfulla tapeter som ger ett lyft åt barnrummet.
Annons

Det blir lekfullt uppåt väggarna med vårens tapetnyheter för barnrummet. Vi har valt ut fem fina favoriter!

 

Se tapeterna nedan

Tapeten heter Circus Mighetto.

1. Tapeten Circus Mighetto finns i en blågrå och en blek puderrosa färgställning. Tanken är att den ska ge barnet känslan av att bo inne i en cirkus. Pris 1 295 kr/rulle, Mrs Mighetto.

Tapeter från Ferm Living.

2. Bland vårens nya barntapeter från Ferm Living finns den här godbiten med terrazzomönster. Blir ett kul alternativ till prickar som annars är ett omtyckt mönster i barnrum, 625 kr/rulle.

Annons
Tapeten heter Stargazing.

3. Ett fång med stjärnor på väggen med Rebelwalls tapet Stargazing. Tapeten är en del av nya kollektion Storytime med teman och motiv inspirerade av sagor. Pris 295 kr/kvm.

Mörkblåa toner i tapet.

4. I år är rymden en stor inspirationskälla med bland annat mörkt blå färgtoner, spegelblanka ytor och detaljer i krom. Trenden syns även på tapetfronten. Som ett fascinerande konstverk är tapeten De la terre a la lune som går att få storleksanpassad efter väggyta, säljs hos Tictail.com och passar lika fint i barnrummet som i övriga hemmet. Prisexempel, mått: 2,08 x 2,08 m, pris 3 326 kr.

Annons
Tapet som bjuder på en saga.

5. Här behövs ingen bok till kvällssagan! Charmiga tapeten Gårda är som en saga i sig och lockar till både lek och fantasi. Pris 379 kr/rulle, Engblad & Co.

Läs mer:

Annons