3 av de snyggaste och mest klickade lägenheterna på Hemnet just nu

07 jun, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Sekelskifte, takbjälkar, detaljer i guld och stora terrasser är populärast på Hemnet just nu.
Annons

Vissa hem på Hemnet får mer uppmärksamhet än andra. Och det är inte svårt att förstå varför. Här är några av de mest klickade hemmen som ligger ute till försäljning just nu.

1. Generösa ljusinsläpp i ett av Stockholms mest attraktiva områden

I omåttligt populära stadsdelen Vasastan ligger denna stilsäkra våning på 301 kvadratmeter. Högst upp i huset på Odengatan 16 njuter vi av medvetna materialval och förvaringsmöjligheter. Vi älskar främst det mörka trägolvet som bryter av den dova gråskalan på de putsade väggarna. Tillsammans med takbjälkar, en rejäl takhöjd och ett generöst ljusinsläpp är den inte bara en av veckans mest klickade utan även en av våra favoriter.

Fotograf: Jesper Florbrant, Eklund Stockholm New York
Mäklare och mäklarfirma: Niklas Berntzon, Eklund Stockholm New York

Annons

3. Detaljer i guld till en helvit bas

Regementsgatan 66 A i Malmö finner vi den här vackra trerummaren med stora, ljusa ytpartier. Här står detaljerna i fokus vilket den vita basen tillåter till fullo. Från sovrummet drar vi dubbeldörrarna åt sidan för att kliva in i den stora salen där såväl matsal som vardagsrum går att kombinera. Sparsam styling där man låter lägenheten tala för sig själv.

Fotograf: Josefin W, SE360
Mäklare och mäklarfirma: Jannike Ebbing, Bjurfors

3. Vacker sekelskiftesdröm med härlig terrass

Drottninggatan 50 i Helsingborg finner vi denna sekelskiftespärla med anor från 1902. Inredningen går i svart och vitt och lämpar sig väl till det ljusa furugolvet. Den stora terrassen bjuder in till många härliga umgängen och den vackra fasaden sätter pricken över i:et för livet utomhus.

Fotograf: D&S Photography
Stylist: Styling by Denice
Mäklare och mäklarfirma: Martin Persson, 3etage

Annons