ANNONSSAMARBETE MED LG

2021 blir tv:n en viktig inredningsdetalj

20 jan, 2021 
Nu tar vår kära TV plats på tavelväggen och blir därmed inredningsdetaljen som vi alltid önskat. Här är 3 tips på hur du kan inreda med TV:n hemma!

Sedan vi en gång för alla sa adjö till tjock-TV:n har vi haft den klassiska platt-TV:n i de flesta tv-tittande hemmen, men många söker fortfarande efter ett sätt att få TV:n att smälta in och bli en del av inredningen.

Med LG:s Gallery OLED GX har ni lösningen!

Bild, Emelie Ekman

Tack vare OLED-tekniken levererar LG GALLEY OLED GX en fantastisk bild med perfekt färg, svärta och kontrast vilket inte bara skapar en enastående tittarupplevelse utan också låter TV:n ta plats på väggen som dekoration och bli en självklar del av hemmets inredning.

Med gallery-funktionen och det rika urvalet av bilder från galleriet kan du lätt variera känslan i hemmet. TV:n´s design är skräddarsydd för montering direkt på väggen och får TV:n att framstå som en tavla.

här får du TRE TIPS PÅ HUR DU KAN INREDA MED TV:N I HEMMET!

1. Se TV:n som en tom canvas.

Vi har alla sett en sprakande brasa som loopar om och om igen på väggen, nu känns ändå den tiden lite förbi. Men tillåt den tidigare trenden att inspirera dig! Vad passar att ha på skärmen idag? Skarpa vackra motiv med art deco stil kanske passar till vardags eller varför inte en vacker soluppgång under trista gråa dagar?

TV: GALLERY OLED GX från LG

2. Rama in TV:n.

Lyft fram TV:n istället för att se den som endast en nödvändighet. Måla ett block runt och bakom den eller skapa en tavelram med hjälp av lister runt.

TV: GALLERY OLED GX från LG

3. Integrera inredningen hemma.

Se till att TV:n blir en del av inredningen med hjälp av någon annan dekoration. Utgå från TV:ns färg på ramen och styla upp framför och runt om med till exempel ett par böcker, ljushållare eller dina personliga favoriter och dekorationer.

Tv: GALLERY OLED GX från LG

Emelie Ekman som driver Instagramkontot @34kvadrat har testat LG gallery OLED GX

Emelie Ekman, @34kvadrat

Emelie uppskattar framförallt flexibiliteten med LG:s Gallery OLED TV och att man själv kan välja hur mycket fokus och plats TV:n ska få ta i hemmet.

– Jag älskar att TV:n i princip sitter direkt på väggen och inte sticker ut som alla våra tidigare flatscreens gjort. På så sätt tar den ingen plats eller för mycket fokus – om man inte vill. Istället smälter den in naturligt i hemmet och med möjlighet att välja vackra motiv med ramar. TV:n blir förvillande lik en tavla när den inte används och blir på så sätt en vacker detalj som tillför något mer till rummet.

Emelie tycker också om att de med TV:n ger en riktig biokänsla hemma

– Finns ju inget mysigare så här års! Den har fantastisk bild med perfekt färg, svärta och kontrast tack vare OLED-tekniken och vi tittar på så mycket serier med 4K-upplösning nu, så häftigt! Jag är också särskilt svag för att den är så smidig med alla inbyggda appar för att se innehåll på Netflix, Disney +, Youtube med flera.

Emelie tror att TV:n kommer spela en stor roll i framtiden

– Med begränsad boyta ställs det krav på smarta lösningar och möbler, gärna med dubbla funktioner – det gäller även framtidens TV-apparater. De måste både stå för god funktion och tittarupplevelse, men också vara en snygg detalj i hemmet.