Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

15 snygga speglar som finns i butik just nu

15 snygga speglar i butik just nu

Får det lov att vara en spegel? Spegeln fortsätter att regera som inredningsdetalj – här är 15 snygga väggspeglar i butik just nu.
17 mars, 2021

Spegeln är detaljen som har gått från funktionell vardagshjälte till dekorativ inredningsfavorit. Utöver sina praktiska fördelar är dagens speglar nästintill konstnärliga i sina utföranden och lyfter enkelt hemmet till nya höjder. Dessutom är de perfekta att skapa rymd med, inte minst för mindre ytor. Vi har scannat av utbudet och samlat snygga väggspeglar, stora som små, i butik just nu. Vilken blir din favorit?

Här är 15 snygga och tidlösa speglar som du hittar i butik just nu:

1. Milo spegel, Designtorget

Skandinavisk design möter moderna former i helkroppsspegeln Milo från Designtorget. Spegelns ljusa träram är gjord av FSC-märkt björk. Här kan du köpa den.

2. väggspegel med mässingsram, Menu

Nimbus från danska Menu är en tidlös spegel med ram i mässing. Passar perfekt i såväl vardagsrum som sovrum. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

3. Pond spegel, Ferm living

Med Pond från Ferm Living får du spegel och konstverk i ett. Inspirationen till det böljande utförandet hämtades från vattnets rörelse. Spegeln har en mässingspläterad ram i zink och klart spegelglas. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

4. Circum rund spegel, AYTM

Med Circum från danska AYTM blir spegeln en poppig inredningsdetalj värd att räkna med. Här i rosétonat spegelglas, men finns även i bärnstensfärgat glas och klarglas. Finns även i flera storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

5. kvadratisk spegel, BY LASSEN

Kvadratiska spegeln View har ett klassiskt och minimalistiskt formspråk som passar säsong efter säsong. Tunn ram i lackerad aluminium. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

6. Mirror C spegel, Serax

Osymmetriska spegeln Mirror C är formgiven av Marie Michielssen för belgiska Serax. Spegeln har en ram i stål och kommer i flera former och storlekar, perfekt om du vill skapa en välkurerad spegelvägg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

7. Cheerie spegel i trä och mässing, Jotex

Rektangulär spegel med träram i en trendig mässingsyta. Finns i flera storlekar, här med 110 cm höjd och 70 cm bredd. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

8. Kunst spegel i fem delar, Broste Copenhagen

Ta spegelväggen till en ny nivå med Kunst. Varje spegel har olika storlek, alla med en stilren ram i lackerad metall för en enhetlig känsla. Finns i flera färger. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Awin.com).

9. Poise spegel, Ferm Living

Oval spegel från Ferm Living med tunn ram i svart pulverlackerad metall och fäste i form av en rund träplugg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

10. Asymmetrisk spegel, Broste Copenhagen

Layer från Broste Copenhagen är en asymmetrisk spegel i flera lager. De två understa är gjorda av tonat spegelglas. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

11. Rund spegel, Moebe

Stilren rund spegel från Moebe. Spegeln hålls upp av en minimalistisk trådform i svart och passar in perfekt i den skandinaviska inredningsbilden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

12. Perho spegel, Klong

Modern spegel från Klong designad av Katriina Nuutinen med inspiration hämtad från fjärilens vackra form. Speglarna fästs med gångjärn. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

13. Rund spegel med inbyggd förvaring, Umbra

Spegel och förvaring i ett! Spegeln Cirko från Umbra är perfekt för badrummet med dold förvaring på två hyllplan. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

14. Poe spegel, Jotex

Rektangulär spegel från Jotex med en tunn ram i aluminium. Spegeln har hål för upphängning. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

15. Adorn spegel, Ferm Living

Elegant spegel Adorn med halvmåneformat upphäng från Ferm Living. Formen är inspirerad av smycken och skapar känslan av en hängande berlock på väggen. Här i svart, finns även i mässing. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

9 snygga och tidlösa lampor som sätter stilen

Investera i snygga och tidlösa textilier till hemmet – 15 shoppingtips

Inred med trendiga silverdetaljer – 14 snygga shoppingtips att uppdatera ditt hem med