Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Inred med en av årets trendigaste inredningsdetaljer – 16 asymmetriska speglar

26 mar, 2024 
AvSandra Bohlin
AvStina Meyerson
asymmetrisk spegel
Får det lov att vara en spegel? Spegeln fortsätter att regera som inredningsdetalj och extra trendig är den asymmetriska spegeln – här är 16 snygga köp i butik just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Spegeln är detaljen som har gått från funktionell vardagshjälte till dekorativ inredningsfavorit. Utöver sina praktiska fördelar är dagens speglar nästintill konstnärliga i sina utföranden och lyfter enkelt hemmet till nya höjder. Dessutom är de perfekta att skapa rymd med, inte minst för mindre ytor.

asymmetrisk spegel

En av årets hetaste inredningstrender 2024 är de asymmetrisk och böljande formerna vilket gör den asymmetriska spegeln till en perfekt inredningsdetalj i alla hem, oavsett storlek. En asymmetrisk spegel är en modern och stilfull inredningsdetalj som kan ge en rummet en unik och intressant touch. Denna typ av spegel har en design som inte är symmetrisk, vilket ger den en visuellt spännande och dynamisk look.

Annons

Asymmetrisk spegel 2024

Vi har scannat av utbudet och samlat snygga asymmetriska speglar, stora som små, i butik just nu. Vilken blir din favorit? Nedan listar vi butikernas 16 snyggaste speglar i trendiga asymmetriska former!

Asymmetrisk spegel

Ferm Living

Med Pond spegel large från danska Ferm Living får du inte bara en funktionell spegel utan också en dekorativ väggbonad.

Brun asymmetrisk spegel

Ekbacken Studios

Vacker spegel i brunt från Ekbacken Studios är inte bara en spegel, det är en modern och elegant accent i rummet. Spegelns ram är skapad av återvunnet material, vilket ger den både en positiv känsla och en unik form tack vare 3D-printning som produktionsmetod. Välj mellan brun, olivgrön och svart!

Annons

Asymmetrisk spegel med träram

HM Home

Stor spegel med asymmetrisk design och brun ram i mangoträ, från H&M Home. Baksidan i MDF har en hängare, som gör det enkelt att montera spegeln som du vill – antingen horisontellt eller vertikalt.

Spegel med vågig ram

HM Home

En rund spegel med vågig grön ram i målad MDF, från H&M Home. Spegeln har hängare bak och en diameter på 40 centimeter. Den vågiga spegeln finns också i svart och vit.

Annons

Spegel med organisk form

Ellos Home

Spegel från Ellos Home med en oregelbunden, organisk form och fasad kant. Spegeln kan hängas både vågrätt och lodrätt, och passar exempelvis bra i ett vardagsrum, en sovrum eller en hall.

Liten gul spegel

HM Home

En liten asymmetrisk spegel från H&M Home i slitstark akryl, med en ram i MDF och hängare bak. Spegeln passar fint i ett barnrum eller som del av en tavelvägg exempelvis.

Annons

Rosa spegel med organisk form

Ellos Home

Asymmetrisk spegel från Ellos Home med en oregelbunden, organisk form. Ramen är av trä och spegeln har väggfästen på baksidan.

Vågig blå spegel

Jonathan Adler

Lyxig spegel från Jonathan Adler med en högblank design med lackade vågor. Spegeln kan hängas både vertikalt och horisontellt.

Annons

Rosa asymmetrisk spegel

Staycation

Spegel med oregelbunden, organisk form med rosa ram. Den finns även i grönt!

rosa spegel med asymmetrisk ram

Asymmetrisk spegel

Jotex

Oregelbunden spegel med mjuk, rundad form. Baksidan är av svart MDF som ger en fin och diskret kant runt om.

oregelbunden spegel från jotex

Stor asymmetrisk spegel

By On

Spegeln från ByON har en lekfull design i spegelglas med organiska former perfekta för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den finns i två storlekar.

Spegel med asymmetrisk form

Kave Home

Spegel med svartmålad ram har en oregelbunden form och kan hängas hur du vill. Ramen är mycket tunn och har diameter 90 cm, vilket gör att rummet ser ännu mer rymligt ut.

Annons

Oregelbunden spegel

HM Home

En stor, asymmetriskt formad spegel i glas från H&M Home med bakstycke i MDF.

oregelbunden spegel från hm

Droppformad asymmetrisk spegel

Ellos

Spegel med asymmetrisk droppform från Ellos Home.

oregelbunden spegel droppformad

Vit vågig spegel

Normann Copenhagen

Spegeln från Normann Copenhagen har en vågig form och en inbyggd LED-ljuskälla med dimmerfunktion. Den har en unik, iögonfallande design som omedelbart drar till sig uppmärksamheten.

Asymmetrisk spegel med träram

Ellos

Spegel med oregelbunden, organisk form. Ram av trä. Väggfästen på baksidan.

liten spegel i trä

Se mer:

Kika in hos Anna ProsserBrand logo
Kika in hos Anna Prosser
Annons