Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

15 fina shoppingtips till läshörnan

Shoppingtips till läshörnan

Inred en härlig läshörna hemma – eller ge den du har ett litet lyft. Vi har 15 shoppingtips till dig som älskar att läsa.
25 februari, 2019

En läshörna är en räddare på vintern. Och lika mysig under den ljusa årstiden, när man kan läsa utan lampa även på kvällen eller krypa upp med en bok när det regnar.

En mjuk matta och många växter är bra knep för att skapa ett rum i rummet. Men minst lika viktigt är förstås belysningen – och vad du och dina böcker (eller magasin) vilar på. Här är 15 fina tips!

Bokstöd, H&M Home

Det här retro-glamourösa bokstödet i guldfärgad metall höjer lyxfaktorn i läshörnan direkt. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl)

Stringhyllan i nya trendiga färger, String

Varmt rosa vägghylla, framtagen i samarbete med stjärnstylisten Lotta Agaton. En trendig designklassiker. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Vägghyllan från String i en av årets hetaste trendfärger: Sand. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Golvlampa, Åhléns

Läslampa i en tidlös och stilren design. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Trendig 80-talsfåtölj i nyutgåva, Ligne Roset

Exklusiv design från 1980-talet i nyproduktion hos Ligne Roset. Lekfull, bekväm och trendig. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Fåtölj, Åhléns

Bat är en stilren och lättmöblerad fåtölj med en nätt och luftig design. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Magasinhållare i metall, Maze

Magbag är en hållbart producerad nyhet i metall och finns i flera färger. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Bordslampa, Hay

Lyxig och gedigen lampa som kommer att hålla stilen genom åren. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Fåtölj i rotting, Granit

Rotting är hett i år, men också en klassiker bland fåtöljer. Och den här bekväma modellen passar i de flesta hem. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Mysig rund matta, Åhlens

Den här fluffiga mattan är mjuk under fötterna. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Blomkruka på stativ, Bloomingville

Kruka i färger som passar till allt, och med ett stilrent stativ. 65 centimeter hög. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com)

Klämspot, Granit

Läslampa i en fin och sober brun färg. Kläm fast den i hyllan eller på fönsterbrädet. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction)

Bokhylla, Normann Copenhagen

Stilren men samtidigt finurlig golvhylla som är inspirerad av en stege. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Dagbädd, Ferm Living

Tidlös dagbädd i naturmaterial från trendsäkra Ferm Living. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Vändbar kudde, Oyoy

 

Sätt pastellfärg på löshörnan med en vändbar kudde av bomull, med en dekorativ läderknapp. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Rullbord, House doctor

Läshörnans motsvarighet till drinkvagnen, med plats för både böcker och magasin. Tidlös, stilren och trendig. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com)

 Läs mer:

Fint till balkongen – 13 shoppingtips

Fina blomkrukor – 14 shoppingtips

Snygga speglar – 13 shoppingtips