Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

14 vita adventsstjärnor att dekorera hemmet med i jul

Vita julstjärnor 2020

Letar du efter stilsäkra och trendiga vita julstjärnor att pryda hemmet med i jul? Vi listar 14 fina stjärnor i vita nyanser!
16 oktober, 2020

I år inreder vi med fokus på ljus och julen är inget undantag. Att pryda både fönster och och bord med vackra dekorativa julstjärnor hör högtiden till och ger ett mysigt och ombonat uttryck i ett hem.

Det finns massavis av fina adventsstjärnor ute i butikerna men den vita nyansen är alltid ett tidlöst, säkert och snyggt alternativ som passar perfekt i alla hem.

Vita julstjärnor 2020:

Är du inte ute efter julstjärnor i klassisk röd nyans, färgglada eller andra toner utan letar efter snygga vita alternativ? Nedan listar vi våra 14 vita favoriter i olika utseenden och storlekar som både hängs i fönstren och står på fot.

1. Adventsstjärna Snöblomma, Watt & Veke

Trendig vit adventsstjärnan från Watt & Veke som sprider julstämning och ett fint sken i fönstret. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

2. Stor vit adventsstjärna, Watt & Veke

Storfavoriten Aino är en vit pappersstjärna helt täckt av små hål som ger ett fint ljus. Den är 100 centimeter i diameter. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

3. Julstjärna i 3D, Åhléns

Vit tredimensionell stjärna av papper Från Åhléns. Finns även i naturfärg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

4. Vit pappersstjärna på fot, Åhléns

Vit julstjärna med vit lampfot i stål. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

5. Vit julstjärna, Star Trading

Elegant vit pappersstjärna att dekorera med i fönstret från Star Trading. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

6. Stor adventsstjärna med gulddetaljer, Watt & Veke

Stor julstjärna med 100 centimeter i diameter från Watt & Veke. Vit bas med detaljrika streck i guld. Finns även i pastellfärger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

7. Vit bordsstjärna, Markslöjd

Vit bordsstjärna i papper från Markslöjd att antingen ställa i fönstret eller på annan lämplig plats i hemmet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

8. Vit pappersstjärna, Watt & Veke

Helvit pappersstjärna i ett intrikat, folkloristiskt utförande, med tunna detaljer som påminner om lågor, därav namnet Eldig. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Julstjärna på fot, Star Trading

En vit stjärna med ljusa linjer på en fot i trä, för inomhusbruk. Finns även med svarta linjer och svart fot. Drivs med batterier vilket gör den enkelt att placera i hemmet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

10. Vit adventsstjärna i papper, Markslöjd

Pappersstjärna från Markslöjd i vit nyans att hänga i fönstren. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

11. Julstjärna i vit nyans, Watt & Veke

En pappersstjärna som till designen är enkel och stram men som tack vare färgpalett och metallicfinish ger dig det lilla trendiga extra. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

12. Vit bordsstjärna, Markslöjd

Bordsstjärna i papp med fot av trä och metall från Markslöjd att ställa i fönstren eller annan plats i hemmet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

13. Vit julstjärna i rotting, Jotex

Vit julstjärna i trendigt rottingmönster. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

14. Vit hängande pappstjärna, Markslöjd

Hängande adventsstjärna från Markslöjd med ett dekorativt hålmönster. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

18 snygga adventsljusstakar att pryda hemmet med i jul

17 fina doftljus vi vill tända i vinter

Julen 2020 – inredningsnyheter att spana in i butik just nu