Artikeln innehåller reklamlänkar

13 snygga budgetdetaljer som gör garderoben lite lyxigare

Lyxiga budgetdetaljer till att inreda garderoben.

Höj stilkänslan i garderoben med rätt detaljer. Det behöver varken vara krångligt eller dyrt. Här är våra bästa budgettips som skapar lyxkänsla i och omkring garderoben!
07 januari, 2019

Underskatta inte de små detaljerna, det är nämligen i dem magin sitter – och det gäller även för garderoben!

Med några noga utvalda detaljer kan du snabbt och enkelt höja stil- och lyxkänslan i garderoben och skapa en härlig förvaring du gärna visar upp.

Det finns många snygga budgetalternativ att välja bland, oavsett vilken stil du föredrar. Vi har valt du de bästa inredningsprylarna som skänker garderoben lyxkänsla. En bonus är de dessutom är praktiska och användbara!

1. Stapelbar låda, Hay

Smidiga och lekfulla lådor som dessutom kan vikas ihop vid behov. På så vis kan du spara utrymme även när lådan inte används. Finns i flera olika storlekar och färger. Finns att köpa här.  (länk till Tradedoubler.com)

2. Solglasögonförvaring i akryl, Nomess Copenhagen

Smart förvaring i tre våningar av akryl, passar exempelvis som förvaring av solglasögon. Finns att köpa här.

3. Galge i böjd aluminium, Nomess Copenhagen

Den här galgen i stilren design blir en snygg detalj i garderoben. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

4. Förvaringsbox i kork, Hay

Söt förvaringsbox i kork som passar lika bra till örhängena som till hårnålarna eller annat småplock. Förutom i glas finns locket även i kork. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

5. Multifunktionell omklädningsbänk, House Doctor

Finns det utrymme är det riktigt snyggt att komplettera garderoben med den här multifunktionella omklädningstänken som både skärmar av, fungerar som upphängning samt sittyta. Du kan hänga kläder på krokarna, men även hänga galgar på ramen. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

6. Tvättkorg i PVC, Nomess Copenhagen

Snygg tvättkorg i en transparent design i PVC att placera i eller utanför garderoben. Tvättkorgen finns med klar yta samt med en svart yta. Finns att köpa här.

7. Mässingsbricka för smycken, Skultuna

Bricka i polerad mässing med dekorativa klor som fötter, formgiven av Maria Nilsdotter för Skultuna. Finns att köpa här. (länk till Adtraction)

8. Förvaringsburk med lock, Menu

Förvaringsburken Phold i storlek L är tillverkad av silikon, vilket gör locket lätt att stänga om du vill dölja innehållet. Finns i flera olika storlekar och kulörer. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

9. Smidig lampa i bärbar design, Marset

Bordslampan FollowMe med handtag är smidig att flytta runt när du behöver extra ljus, både i och utanför garderoben. Lampan ger ett varmt och behagligt sken och kan hjälpa dig hitta dina favoritplagg i en mörk garderob. Lampan är uppladdningsbar och har ett handtag av ek. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

10. Smyckeslåda i svart design, Nomess Copenhagen

Stilfull och avskalad smycketslåda med material som du kan pinna fast saker på, exempelvis smycken. Finns att köpa här.

11. Galge i stål och trä, Ferm Living

Stilrena galgar i pulverlackerat stål och mörkt trä med vridbar krok. Galgarna säljs i 3-pack. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

12. Galge med detalj i borstat stål, Menu

Enkel och sofistikerad galge i vitt pulverlackerat stål och en liten detalj i borstat stål. Finns även som svartlackerad med mässingsdetalj. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

13. Svart byxgalge, Ikea

Minimalistisk galge som håller byxorna på plats utan att lämna märken. Den svarta, sammetsliknande ytan skapar en lyxig känsla. Finns att köpa här.

Läs också:

Skapa en inspirerande garderob – 11 smarta och snygga tips

Så gör du en liten garderob lyxigare – 8 knep

Så organiserar du ditt hem – utan att tappa stilen