Artikeln innehåller reklamlänkar

13 fina saker till balkongen du kan fynda på rean

inredning balkong

Innan du vet ordet av det är sommaren här med sina varma kvällar. Var smart och fynda det du behöver till balkongen redan nu. Vi har valt ut 13 fina saker till balkongen du kan fynda på rean.
20 januari, 2020

Det finns många sätt att inreda en balkong på. Beroende på storlek och form kan få till en mysig atmosfär på olika sätt. Har du en liten balkong som är svår att inreda mysigt är ett bra tips att klä en stor madrass att ha på golvet och piffa med några fina stora kuddar.

Ett annat tips är att alltid satsa på material som tål både regn och fukt. I alla fall när det kommer till möblerna. Kuddar och filtar kan förvaras i en låda/sittpuff med lock, där de får bra skydd.

Även om sommarsäsongen kan kännas långt borta är rean är i full gång och finns det många bra saker fynda till balkongen.

13 bra reafynd till balkongen

1. Fyrkantigt brickbord

Tray Table från Hay är perfekt till balkongen då brickan är avtagbar. Ta med den ut i köket och fyll med något kallt att dricka och placera sedan på toppen av ställningen och du har ett bord. Här kan du köpa det (länk till butik)!

2. Snygg kruka

Denna kruka på stålställning från House Doctor funkar lika bra inne som ute, så du kan använda den året runt. Här kan du köpa den (länk till butik)!

3. Matta med som tål regn

En matta gjord för att tåla regn och fukt. Härligt somrig med palmer, från Ellos Home. Här kan du köpa den (länk till Ellos)!

4. Blomställning för nivåskillnader

En blomställning hjälper dig ge balkongen ett mer inrett intryck. Den här från Åhléns passar bra till klätterväxter som en jordgubbsplanta eller murgröna. Här kan du köpa den (länk till butik)!

5. Bord med flera våningar

Ett bord med tre våningar som passar perfekt för förvaring, servering eller till gröna växter. Ett multi-funktionellt bord från Åhléns, helt enkelt. Här kan du köpa det (länk till butik)!

6. Pall i rotting

Äntligen är denna snygga rottingpall från Åhléns på rean. Piggar upp balkongen med sin klarröda färg. Här kan du köpa den (länk till butik)!

7. Drömmig persikofärg

Den här lerkrukan från Isadeco är underbar. Minimalistisk design med mjuk och varm färg. Här kan du köpa den (länk till butik)!

8. Runt brickbord

Ett runt brickbord i svart plåt från Ernst. Praktiskt med avtagbar bricka och enkelt att fälla ihop. Här kan du köpa det (länk till butik)!

9. Elegant pall

En pall är en ultimat möbel på balkongen, då den är enkel att ta in vid dåligt väder men också lika användbar inomhus året runt. Den här eleganta pallen från Maze passar in överallt. Här kan du köpa den (länk till butik)!

10. Färgglada brickor

Brickor kan man inte har för många av. I olika geometriska former är dessa brickor perfekt till både mat och dryck. Kaleido från Hay är gjorda i stål och ger balkongen en härlig färgklick. Här kan du köpa den (länk till butik)!

11. Bord i rotting

Ett runt litet soffbord i rotting från Åhléns. Trendigt och snyggt på balkongen. Här kan du köpa det (länk till butik)!

12. Runda kuddar

Kuddar på balkongen är ett måste. Till soffan, stolen eller till madrassen på golvet. Den runda Kudden Cosy från Lagerhaus ger en härlig känsla till balkongen. Här kan du köpa den (länk till butik)!

13. Blomlåda

Den här blomlådan i stål är stilren och gör att balkongen känns riktigt mysig. Fyll med prunkande blommor eller bärväxter. Här kan du köpa den (länk till butik)!

Foto: TT

LÄS MER:

17 fina inredningstips för balkongen

14 fina mattor till balkongen och uteplatsen