Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

13 fina saker till balkongen du kan fynda på rean

20 jan, 2020 
AvRebecca Wictor
inredning balkong
Innan du vet ordet av det är sommaren här med sina varma kvällar. Var smart och fynda det du behöver till balkongen redan nu. Vi har valt ut 13 fina saker till balkongen du kan fynda på rean.
Annons

Det finns många sätt att inreda en balkong på. Beroende på storlek och form kan få till en mysig atmosfär på olika sätt. Har du en liten balkong som är svår att inreda mysigt är ett bra tips att klä en stor madrass att ha på golvet och piffa med några fina stora kuddar.

Ett annat tips är att alltid satsa på material som tål både regn och fukt. I alla fall när det kommer till möblerna. Kuddar och filtar kan förvaras i en låda/sittpuff med lock, där de får bra skydd.

Även om sommarsäsongen kan kännas långt borta är rean är i full gång och finns det många bra saker fynda till balkongen.

13 bra reafynd till balkongen

1. Fyrkantigt brickbord

Brickbord från Hay till balkongen

Tray Table från Hay är perfekt till balkongen då brickan är avtagbar. Ta med den ut i köket och fyll med något kallt att dricka och placera sedan på toppen av ställningen och du har ett bord. Här kan du köpa det (reklamlänk)!

Annons

2. Snygg kruka

Kruka i bronsfärg

Denna kruka på stålställning från House Doctor funkar lika bra inne som ute, så du kan använda den året runt. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

3. Matta med som tål regn

Matta till balkongen

En matta gjord för att tåla regn och fukt. Härligt somrig med palmer, från Ellos Home. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

4. Blomställning för nivåskillnader

Blomställning till balkongen

En blomställning hjälper dig ge balkongen ett mer inrett intryck. Den här från Åhléns passar bra till klätterväxter som en jordgubbsplanta eller murgröna. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

5. Bord med flera våningar

Bord med tre hyllor till balkongen

Ett bord med tre våningar som passar perfekt för förvaring, servering eller till gröna växter. Ett multi-funktionellt bord från Åhléns, helt enkelt. Här kan du köpa det (reklamlänk)!

Annons

6. Pall i rotting

Pall i röd rotting

Äntligen är denna snygga rottingpall från Åhléns på rean. Piggar upp balkongen med sin klarröda färg. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

7. Drömmig persikofärg

Persikofärgad kruka

Den här lerkrukan från Isadeco är underbar. Minimalistisk design med mjuk och varm färg. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

8. Runt brickbord

Svart runt brickbord till balkongen

Ett runt brickbord i svart plåt från Ernst. Praktiskt med avtagbar bricka och enkelt att fälla ihop. Här kan du köpa det (reklamlänk)!

9. Elegant pall

Vit pall till balkongen

En pall är en ultimat möbel på balkongen, då den är enkel att ta in vid dåligt väder men också lika användbar inomhus året runt. Den här eleganta pallen från Maze passar in överallt. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

10. Färgglada brickor

Fina brickor till balkongen

Brickor kan man inte har för många av. I olika geometriska former är dessa brickor perfekt till både mat och dryck. Kaleido från Hay är gjorda i stål och ger balkongen en härlig färgklick. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

11. Bord i rotting

Snyggt rottingbord till balkongen

Ett runt litet soffbord i rotting från Åhléns. Trendigt och snyggt på balkongen. Här kan du köpa det (reklamlänk)!

Annons

12. Runda kuddar

Rund kudde från Lagerhaus

Kuddar på balkongen är ett måste. Till soffan, stolen eller till madrassen på golvet. Den runda Kudden Cosy från Lagerhaus ger en härlig känsla till balkongen. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

13. Blomlåda

Svart blomlåda till balkongen

Den här blomlådan i stål är stilren och gör att balkongen känns riktigt mysig. Fyll med prunkande blommor eller bärväxter. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

Foto: TT

LÄS MER:

Annons