Artikeln innehåller reklamlänkar

12 vackra vaser som lyfter sommarens alla buketter

Vackra vaser 2021

Äntligen är det högsäsong för snittblommor och en tid då vi låter kreativiteten flöda. En stilfull vas kan addera det lilla extra till ditt blomsterarrangemang. Här är 12 av de allra finaste vaserna just nu!
06 april, 2021

Finns det något härligare än att fylla hemmet med färska snittblommor i säsongens vackraste varianter? Föreställ dig ljuva pioner, romantiska rosor eller lekfull grönska.

Blomsterbutikerna och torgen är numera fyllda av sommarmånadernas finaste blomster, men glöm inte bort att du kan maxa blomsterglädjen med en vacker vas!

12 stilrena vaser till sommarbuketten:

Stor vit vas från Spring Copenhagen. Läs ner och köp den här (länk till Åhléns).

Tidlösa rund vas i glas från Skrufs Glasbruk. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

En stor silvrig vas med unik design från Hilke Collection, med en topp som formar buketten. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Handgjord vas från Hay som med hjälp av en speciell glasblåsningsteknik involverar flera lager av färgade glasprickar. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Brun vacker glasvas från Louise Roe Copenhagen tillverkad i handblåst glas. Läs mer och köp den här (länk till Apprl).

Räfflad vas i glas från svenska By On i en diskret och sober design med ett innovativt formspråk där proportionerna är omkastade och mjuka linjer blandas med skarpa kanter. Läs mer och köp den här (länk till Apprl).

En stor rund glasvas med grönt glas med tillhörande underdel i skinande mässing från AYTM. Den lilla mässingsringen gör det möjligt att luta vasen i olika riktningar för olika uttryck, ett annorlunda och lekfullt sätt att arrangera blommor eller en grön växt på. Läs mer och köp den här (länk till Apprl).

En vacker glasvas i magiska blå toner från By On. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Beige trendig vas i keramik från Dbkd. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Vit vas i stengods från Bloomongville. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

Blå lekfull och trendig vas i keramik från Louise Roe Copenhagen. Den finns i fler färger. Läs mer och köp den här (länk till Apprl).

Ridge vas formgiven av Studio Kaksikko för danska designföretaget Muuto. Den eleganta skulpturala vasen har ett linjärt mönster och liten inbuktning som fungerar som ett handtag och hjälper blommorna att stå vackert upprätt. Den finns även i vitt. Läs mer och köp den här (länk till Apprl).

0:56

Efter reklamen: 5 inredningstrender 2021 – enligt våra danska favoriter

(0:56)