Artikeln innehåller reklamlänkar

12 fina brickor som ger hemmet ett lyft

12 fina brickor som ger hemmet ett

Ge hemmet ett lyft med en fin bricka. Färgglatt, rustikt eller trendig rotting i olika former och färger! Vi listar de snyggaste brickorna i butik just nu.
06 april, 2020

Sätt guldkant på ditt hem med fina brickor. Något att servera morgonkaffet på, att bära med fikat ut på balkongen eller använd den som en del av inredningen genom att ställa ljus, böcker eller andra dekorativa saker på. Användningsområdena är oändliga!

Här listar vi 12 fina brickor som verkligen ger ett lyft till hemmet.

1. Rottingbricka, Lagerhaus

Rund bricka med botten i trendigt rottingmaterial. Handtag gör att den är enkel att bära med sig. Både praktisk och snygg på samma gång. Köp den här (länk till Adtraction).

2. Bricka i mässing, House doctor

Ställ dekorativa ljus på den eller servera morgonkaffet med guldkant. En snygg avlång bricka i mässing som aldrig går ur tiden. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

3. Bricka, Mateus

I Mateus välkända Bubbles-kollektion finns även denna vackra bricka i samma stuk. En ordentlig bricka i keramik som med sitt unika utseende höjer vilket hem som helst. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

4. Bricka i metall, Cooee Design

Stilren rund bricka i tåligt sandfärgad metall. Servera frukosten eller ställ några vackra ljusstakar på den. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

5. Träbricka, Aytm

En robust och stor bricka i massivt valnötsträ. Den är både en snygg detalj i inredningen och samtidigt en ordentlig bricka att servera på. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

6. Bricka, Bloomingville

Rund bricka i stengods som går att använda både som dekoration och bricka. Den sandliknande färgen och den rustika ytan gör den både unik och snygg i hemmet. Köp den här (länk till Tradedoubler.com).

7. Bricka, Åry home

Rund bricka gjord av högkvalitativt björkfaner i ett mönster inspirerat av designern William Morris. Köp den här (länk till Adtraction).

8. Rottingbricka, Nordal

En ordentlig bricka i trendigt rotting. Lägg snygga tidningar i eller ta med fikat ut på balkongen. Köp den här (länk till Adtraction).

9. Bricka i bambuträ, Indiska

En stor rund bricka med blommönster som piggar upp hemma. Servera fikat på uteplatsen eller lägg dekorativa böcker på och gör den till en del av inredningen. Köp den här (länk till Apprl).

10. Bricka i bankanugräs, Bloomingville

Vacker och trendig bricka i gräsmaterial. Kan verkligen lyfta ett hem genom att använda som en detalj i inredningen. Köp den här (länk till Ellos).

11. Marmorbricka, Åhléns

En bricka som aldrig går ur tiden. Trendig, robust och vacker att både ställa dekorativa saker på eller servera kaffet med. Köp den här (länk till Adtraction).

12. Bricka, Marimekko

Sätt färg på hemmet med denna härliga bricka. Tillverkad i laminerad björk. Köp den här (länk till Adtraction).

LÄS MER:

9 praktiska brickor och brickbord – för alla tillfällen

8 snygga brickor i trendigt rosa och rost