Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

12 fina brickor som ger hemmet ett lyft

06 apr, 2020 
Av
12 fina brickor som ger hemmet ett
Ge hemmet ett lyft med en fin bricka. Färgglatt, rustikt eller trendig rotting i olika former och färger! Vi listar de snyggaste brickorna i butik just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sätt guldkant på ditt hem med fina brickor. Något att servera morgonkaffet på, att bära med fikat ut på balkongen eller använd den som en del av inredningen genom att ställa ljus, böcker eller andra dekorativa saker på. Användningsområdena är oändliga!

Här listar vi 12 fina brickor som verkligen ger ett lyft till hemmet.

1. Rottingbricka, Lagerhaus

Rottingbricka Lagerhaus

Rund bricka med botten i trendigt rottingmaterial. Handtag gör att den är enkel att bära med sig. Både praktisk och snygg på samma gång. Köp den här (reklamlänk).

Annons

2. Bricka i mässing, House doctor

Bricka mässing från House Doctor

Ställ dekorativa ljus på den eller servera morgonkaffet med guldkant. En snygg avlång bricka i mässing som aldrig går ur tiden. Köp den här (reklamlänk).

3. Bricka, Mateus

Bricka Bubbles sand från Mateus

I Mateus välkända Bubbles-kollektion finns även denna vackra bricka i samma stuk. En ordentlig bricka i keramik som med sitt unika utseende höjer vilket hem som helst. Köp den här (reklamlänk).

Annons

4. Bricka i metall, Cooee Design

Circle bricka från Cooee design

Stilren rund bricka i tåligt sandfärgad metall. Servera frukosten eller ställ några vackra ljusstakar på den. Köp den här (reklamlänk).

5. Träbricka, Aytm

Bricka trä aytm

En robust och stor bricka i massivt valnötsträ. Den är både en snygg detalj i inredningen och samtidigt en ordentlig bricka att servera på. Köp den här (reklamlänk).

Annons

6. Bricka, Bloomingville

Bricka Natur från Bloomingville

Rund bricka i stengods som går att använda både som dekoration och bricka. Den sandliknande färgen och den rustika ytan gör den både unik och snygg i hemmet. Köp den här (reklamlänk).

7. Bricka, Åry home

Bricka Bachelors Button från Åry Home

Rund bricka gjord av högkvalitativt björkfaner i ett mönster inspirerat av designern William Morris. Köp den här (reklamlänk).

Annons

8. Rottingbricka, Nordal

Bricka gräs nordal

En ordentlig bricka i trendigt rotting. Lägg snygga tidningar i eller ta med fikat ut på balkongen. Köp den här (reklamlänk).

9. Bricka i bambuträ, Indiska

Bricka i bambuträ från Indiska

En stor rund bricka med blommönster som piggar upp hemma. Servera fikat på uteplatsen eller lägg dekorativa böcker på och gör den till en del av inredningen. Köp den här (reklamlänk).

Annons

10. Bricka i bankanugräs, Bloomingville

Bricka Henry från Bloomingville

Vacker och trendig bricka i gräsmaterial. Kan verkligen lyfta ett hem genom att använda som en detalj i inredningen. Köp den här (reklamlänk).

11. Marmorbricka, Åhléns

Bricka marmor Åhlens vit

En bricka som aldrig går ur tiden. Trendig, robust och vacker att både ställa dekorativa saker på eller servera kaffet med. Köp den här (reklamlänk).

Annons

12. Bricka, Marimekko

Bricka Primavera Marimekko

Sätt färg på hemmet med denna härliga bricka. Tillverkad i laminerad björk. Köp den här (reklamlänk).

LÄS MER:

9 praktiska brickor och brickbord – för alla tillfällen

8 snygga brickor i trendigt rosa och rost

Annons