Artikeln innehåller reklamlänkar

12 detaljer som skapar sommarkänsla i hemmet

somriga inredningsdetaljer 2020

En vas med ängsblommor, en fin detalj på bordet eller en färgklick i gult. Plocka fram sommarkänslan inomhus med vackra detaljer. Vi tipsar om tolv snygga köp!
11 juni, 2020

 

Komplettera det underbara solljuset som flödar in i bostaden med detaljer som ger sommarkänsla. Färgklickar, naturmaterial och organiska former för alla tankarna till den underbara sommartiden – såväl nu som året om.

Ge hemmet en somrig uppdatering med en vas eller piffa till dukningen till sommarfesten med en ny detalj i textil. Rotting i olika former är även ett perfekt sätt att få en varm och ombonad känsla i inredningen.

Här listar vi tolv fina detaljer som ger sommarkänsla och som du kan klicka hem nu:

1. Doftljus, Åhléns

Fint doftljus som ska ha en doft av nytvättad bomull och skärgårdsbris. Ljuset är gjort i naturlig vax. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

2. Vas, Hay

Vasen Splash Round från danska Hay blir ett färgglatt blickfång i hemmet. Vasen är handgjord och tillverkad med en glasblåsningsteknik som ger vasen flera lager av glas. Här kan du köpa den (länk till Awin.com).

3. Växthylla med spaljé, Granit

Plocka in sommarens grönska året om med den här vackra växthyllan i rotting. Den tillhörande spaljén gör det lätt för växterna att trivas. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

4. Shell skål, By On

Vacker skål i form av en stor snäcka. Skålen blir en somrig detalj i inredningen eller på bordet som serveringsskål. Här kan du köpa den (länk till Awin.com).

5. Meadow kuddfodral, Fine Little Day

Ge kuddarna i soffan en sommaruppdatering! Det här kuddfodralet är gjort i oblekt linnekanvas med fina, broderade ängsblommor. Mönstret är designat av Isis Maakestad för Fine Little Day. Här kan du köpa det (länk till Awin.com).

6. Korglampa, HK Living

Addera mer naturmaterial i inredningen för en somrig känsla. Den här lampan har en korgskärm som ger en bohemisk touch till inredningen. Skärmen är handgjord i rotting. Här kan du köpa den (länk till Awin.com).

7. Bricka Primavera, Marimekko

En färgglad, blommig detalj i köket eller på det dukade bordet. Mönstret Primavera går i fina lavendellila toner. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

8. Löpare, Linum

Sätt sommarkänsla på matbordet med den här löparen. Löparen har ett mönster av gula citroner och rosa citronblommor på en beige botten. Här kan du köpa den (länk till Awin.com).

9. Karaff, By On

Karaffen Crumple är en snygg detalj i hemmet året om, men den vita färgen och siluetten som för tankarna till ett skrynklat papper känns särskilt fin till sommarens dukningar. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

10. Tygservetter, Hay

Sätt en solig guldkant på dukningen med ett par tygservetter. Den ljust citrongula färgen är härligt somrig, men servetterna finns i flera färger. Här kan du köpa dem (länk till Awin.com).

11. Swimmers poster, Fine Little Day

Poster med lekfullt motiv som ger sommarkänsla. Originalteckningen är målad av Elisabeth Dunker med akryl och krita. Här kan du köpa den (länk till Awin.com).

12. Anna vas, Swedese

Vas med organisk form som ger naturkänsla till hemmet och blir vacker tillsammans med olika typer av blommor och kvistar. Här kan du köpa den.

Läs mer:

Sommarens trendigaste material är linne – vi listar 21 fina köp

7 roliga hemmaprojekt att göra i sommar 

Sommarens finaste kannor och karaffer hittar du här