Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

11 inredningsdetaljer du kan fynda på rea just nu

12 jun, 2019 
sommar rea inredning 2019
Sommarens rea är i gång och det finns mycket fint att fynda i butik för den som är ute efter en ny inredningsdetalj till hemmet. Här listar vi elva favoriter som är på rea i butik just nu.
Annons

Sommarrean har börjat och vi har handplockat elva inredningsfavoriter du kan fynda till nedsatt pris just nu. Från mattor och lampor till stilsäkra detaljer – det finns mycket fint som passar både i sommar och året om.

1. Matta Blanka, Åhléns

Matta Blanka från Åhléns på rea

Ute efter en ny matta? Mattan Blanka från Åhléns är gjord i handvävd viskos och bomull och finns i flera färger och storlekar, vilket gör att den lämpar sig i många olika vardagsrum. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

2. Överkast Joelle, Ellos Home

Överkast Joelle på rea hos Ellos Home

Ett snyggt överkast fulländar bäddningen och den här våfflade varianten i Oeko-Tex-certifierad bomull finns i färgerna kanelbrunt, beige och mörkgrått för att passa flera inredningsstilar. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

3. Brickset, Maison & Edition

Brickset i mässing och blått på rea

Kan man få nog av fina brickor och fat? Det här setet i mässing och blått sätter guldkant på inredningen. Här kan du köpa det till nedsatt pris just nu. (reklamlänk)

4. Night Owl bordslampa, Fritz Hansen

Night Owl lampa från Fritz Hansen på rea

Behöver du addera en ny ljuskälla i något rum? Den här lilla bordslampan är en snygg inredningsdetalj samtidigt som den ger en mild ljuspunkt i hemmet. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

5. Sänghimmel Blossom, Ellos Home

Vit sänghimmel från Ellos Home på rea

En sänghimmel är en romantisk detalj såväl i hemmet som i sommarhuset. Det här exemplaret har en rund toppring i bambu och mjukt tyg i Oeko-Tex-certifierat bomull. Sänghimlen finns i flera färger. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

6. Skärbräda i trä, H&M Home

Skärbräda i trä från H&M Home

Många skärbrädor kombinerar både funktion och stil. Den här skärbrädan i trä med hänge i läder låter vi mer än gärna stå framme på köksbänken. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

7. Eyla pläd, Jotex

Blå pläd från Jotex – nu på rea

Svep in dig själv i en mjuk pläd under de kyligare sommarkvällarna. Den här pläden är luftig och sval och finns i grönt, blått, beige och grått. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

8. Opal taklampa, House Doctor

Lampa Opal från House Doctor nu på rabatt

En tidlös lampa står sig år efter år. Den här taklampan med kupa i opalglas och mässingsfärgad stång är ett stilsäkert inslag i såväl kök och hall som i vardagsrum eller vid matplatsen. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

9. Bäddset, Åhléns

Bäddset Äppelblom från Åhléns - nu på rea

Bädda enligt säsong med det här vackert blommiga påslakansetet som även skänker sovrummet en härlig känsla året om. Här kan du köpa setet till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

10. Djup tallrik, Granit

Tallrik från Granit på rea

En djup tallrik i vacker varmgrå nyans som passar för alla måltider. Tallriken är tillverkad i högbränt flintgods i Portugal och tål både ugn, mikro och diskmaskin. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

11. Förvaringskorg, Åhléns

Korg Yoga från Åhlens nu på rea

Den här korgen erbjuder smidig förvaring och en fin inredningsdetalj i ett. Handtagen gör den dessutom lätt att flytta runt efter behov. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons