Artikeln innehåller reklamlänkar

11 fina detaljer till balkongen – som finns i butik redan nu

Inredning till balkongen och uteplatsen

Längtar du redan efter balkongsäsongen? Passa på och börja planera inredningen (och odlingen!) redan nu. Vi listar elva detaljer som finns i butik – och som kan användas inomhus tills våren är här.
30 januari, 2020

Balkongen, eller uteplatsen, är rummet där vi kan ta ut svängarna och testa våra gröna fingrar. Eller så kan den inredas för att fungera som en förlängning av resten av hemmet.

Även om sommaren kan kännas långt borta så kan man börja planera balkonginredningen redan nu. Många av möblerna och inredningsdetaljerna som passar för balkongen är dessutom riktigt snygga inomhus redan nu – och går att återanvända i hemmet igen när balkongsäsongen är slut.

Vi listar elva snygga detaljer till balkongen – som finns i butik redan nu!

1. Blomstertrappa, Design House Stockholm

Stilfull blomstertrappa i tre etage, designad av Sara Szyber och gjord ask och lackat stål. Perfekt för dig som vill prova på att odla eller förgylla balkongen med blommor och grönska. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

2. Ampel i bomull, Granit

Ampel i off-white bomull med svarta detaljer. Ampeln passar tillsammans med flera olika krukor och går att använda såväl inomhus som på balkongen eller uteplatsen. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

3. Menton avlastningsbord, Jotex

Matt, svart avlastningsbord i pulverlackerad aluminium. Bordet passar utmärkt på balkongen, oavsett om du behöver plats för fler växter eller för fikabrickan. Under vinterhalvåret blir det dessutom en stilren detaljer i inomhusinredningen. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

4. Bistro stol, Fermob

Hopfällbar stol i metall för balkongen och uteplatsen, vars design inspirerats av uteserveringarna i Paris. Stolen finns i en uppsjö av klassiska och trendiga färger och tack vare den lackerade ytan bleknar den inte i solen. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

5. Crinkle pläd, Hay

Mjuk och lätt bomullsfilt med skrynklig struktur, här i en härligt somrig persikofärg. Pläden finns även i flera andra färger. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

6. Bau balkonglåda, Ferm Living

Snygg balkonglåda som är enkelt att hänga över balkongräcket. Lådan är gjord i pulverlackerat galvaniserat stål med rena linjer och finns bland annat i den här trendiga skogsgröna färgen. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

7. Deia stol, Jotex

Stilren stol i pulverlackerad aluminium som passar både inne och ute på balkongen eller uteplatsen. Stolarna säljs i pack om två, är stapelbara och finns i flera färger. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

8. Sittdyna i linne, Ellos Home

Mjuk, stor sittdyna i franskt lin med stickningar och små tofsar i hörnen. Den här kudden är skön såväl på golvet som på bänken. Dessutom går den att använda inomhus när det inte är balkongsäsong. Finns att köpa här (länk till Ellos).

9. Rottingstol, Åhléns

Fåtölj i naturlig rotting, finns även i svart. Kombinera med kuddar och en pläd för en mysig läsfåtölj som passar både inom- och utomhus. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

10. Vattenkanna, Granit

Rostfri vattenkanna med vackert, minimalistiskt formspråk. Kannan rymmer 900 milliliter. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

11. Matta för både inomhus och utomhusbruk, Jotex

Slätvävd, stilren matta med struktur. Mattan tål att användas på både balkongen, uteplatsen och inomhus i bostaden. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

Läs mer:

7 vanliga inredningsmissar på balkongen

13 fina saker till balkongen som du kan fynda på rean

14 fina mattor till balkongen och uteplatsen