Artikeln innehåller reklamlänkar

11 fina badrumsmattor som ger en lyxig känsla

Många av årets badrumsmattor kombinerar klassisk lyxig fluffighet och stilren känsla med en utstickande detalj som ger det lilla extra. Här har vi valt ut några av årets finaste köp till badrummet.
22 mars, 2019

Utbudet av badrumsmattor har de senaste åren gått från tråkigt och likriktat till att vara en värdig inredningsdetalj som ger personlighet och stil till ditt badrum. Årets färgskala är dämpad och passar många olika smaker och badrum. Vilken blir din favorit?

11 sköna mattor som lyfter stilen i ditt badrum:

1. Frottera fötterna på fluffig flamingo, Maison Lili

Tjock och lyxig badrumsmatta med lekfullt flamingoprint. Storlek: 50 x 70 cm. Välj mellan blå, gråa eller vita sömmar för en personlig touch. Mattan finns även i rött. Finns att köpa här.

2. Rund matta med vackert svartvitt mönster, H&M Home

Jacquardvävd badrumsmatta i bomull, finns med både mörk och ljus botten. Diameter: 70 cm. Finns att köpa här (länk till Apprl).

3. Klassisk matta med art deco-känsla, H&M Home

Rektangulär badrumsmatta i kraftig, jacquardvävd frotté av ekologisk bomull. Storlek: 70 x 120 cm. Finns i vitt, mörkblått och mullvad. Finns att köpa här (länk till Apprl).

4. Grå badrumsmatta med peppande budskap, Lagerhaus

Vem vill inte mötas av en fluffig matta med det här budskapet på morgonen? Storlek: 50 x 80 cm. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

5. Fiskbensmönstrad matta i dämpad färgskala, Mette Ditmer

Matta i bomull med fint fiskbensmönster, finns i sex olika färger. Storlek: 50 x 80 cm. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

6. Bohochic matta i rosabrun färgskala, Ellos Home

Tuftad badrumsmatta i tvättad kvalitet med tryckt mönster. Storlek: 80 x 120 cm. Finns att köpa här (länk till Ellos).

7. Stilren badrumsmatta med fransar, Ellos Home

Tuftad badrumsmatta med tvinnade fransar på kortsidorna. Storlek: 50 x 80 cm. Finns i rosa, grå och korall. Finns att köpa här (länk till Ellos).

8. Tjock matta med diskret ananasprint, Maison Lili

Tjock och lyxig badrumsmatta med ananasprint, från Maison Lili. Välj mellan rosa, grå eller vita sömmar. Storlek: 50 x 70 cm, finns även i vitt. Finns att köpa här

9. Tjock och mysig matta i klassisk stil, Åhlens

Tjock ock lyxig badrumsmatta i bomull. Finns i mullvadsfärg, vitt eller grått. Storlek: 70 x 120 cm. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

10. Randig matta med tofsar, H&M Home

Jacquardvävd badrumsmatta i bomullskvalitet. Storlek: 60 x 90 cm. Finns att köpa här (länk till Apprl).

11. Fiskbensmönstrad matta, Chhatwal & Jonsson

Matta av återvunnen PET i handvävd polyester, och baksida i latex som gör att mattan inte halkar runt på golvet. Finns även i grått och blått. Storlek: 50 x 80 cm. Finns att köpa här. (länk till Tradedoubler.com)

Bildkälla startbild: H&M Home

Läs mer:

13 snygga lampor som lyfter ditt badrum 

7 enkla och trendiga sätt att förnya badrummet