Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

11 detaljer som sätter stilen i det stilrena köket

05 feb, 2020 
Shoppingtips på detaljer som fixar den eleganta köksstilen
Elle Decoration shoppingredaktör Josefine Kanth hjälper dig med köpen som skapar det stilrena, strama och eleganta köket. Spana in 11 detaljer som sätter rätt stämning för det minimalistiska köket.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att hålla sig till en specifik trend eller färgtema kan vara klurigt och den där röda tråden är lätt att tappa bort när veckans dagar fort flyger förbi. Men med noggrant utvalda detaljer ramlar alla bitar på plats. För personen med minimalistisk stil är den tidlösa köket med rustika drag rätt bana att fokusera på. Med strama linjer, ljus bas och varma, grova inslag av ek skapar du det tidlösa och minimalistiska kökets signatur. Låt dova, rustika toner vara den röda tråden i köksinredningen och tänk platsbyggd förvaring och öppna ytor för att skapa ett personligt och inbjudande rum med extra tanke i detaljerna.

Så skapar du en stram elegans i det stilrena köket

Nordiska Kök har skapat två platsbyggda träkök i ek. The Urban Oak, är det moderna alternativet med varm och ombonad känsla.
Nordiska Kök har skapat två platsbyggda träkök i ek. The Urban Oak, är det moderna alternativet med varm och ombonad känsla. Foto:

Elle Decoration hjälper dig en bit på vägen och ger 11 stilsäkra tips på inredningsdetaljer som sätter stilen och funkar i köket där det stilrena och varma ska få ta plats. Inspireras nedan!

Annons

1. Tallrik, Mateus

Det ovala fatet från Mateus i färgserien sand är ett porslin att samla på, 34 cm, formgiven av Mateus x Sam Baron x Yatzer.

Det ovala fatet från Mateus i färgserien sand är ett porslin att samla på, 34 cm, formgiven av Mateus x Sam Baron x Yatzer. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

2. Matchade kopp, Mateus

Dessertskålen Miranda från Iittalas serie Linne med iögonfallande mönster och en storlek på 14,5 cm.

3. Skål, Iittala

Dessertskålen Miranda från Iittalas serie Linne med iögonfallande mönster och en storlek på 14,5 cm. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons
Lilla och snygga kaffebryggaren Pour over med filter i metall signeras Bodum.

4. Kaffekokare, Bodrum

Smidiga och snygga kaffebryggaren Pour over med filter i metall signeras Bodum. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Pumptvålen Monterey från Moreno California har en ljuvlig doft av fräsch koriander och flaskan är gjord av 100 % återvunnen plast.

5. Tvål, Moreno California

Det stilrena köket kräver en stilren tvål. Pumptvålen Monterey från Moreno California har en ljuvlig doft av fräsch koriander och flaskan är gjord av 100 % återvunnen plast. Finns att klicka hem här.

Annons
Förvara dekorativa detaljer på den eleganta trähyllan Pythagoras play från Maze Interior

6. Hyllor, Maze Interior

Förvara dekorativa detaljer på den eleganta trähyllan Pythagoras play från Maze Interior, design av Gustav Rosén. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Stilfulla fat är en perfekt detalj för det rustika köket. Som denna lilla assiett/fat från H&M Home

7. Träfat, H&M Home

Stilfulla fat är en perfekt detalj för det rustika köket. Som denna lilla assiett/fat från H&M Home. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons
Uppläggningsbestick i trä från Georg Jensen.

8. Salladsbestick, Georg Jensen

Anamma trä på både stora och små detaljer. Vad sägs som dessa uppläggningsbestick från Georg Jensen? Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

9. Kockkniv, Fiskars

Satsa på bra knivar för att maxa matlagningen, kockkniv från serien Norden från Fiskars Cooking. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

10. Kaffekopp, Zara Home

Kaffekopp med mönster i det neutrala temat från Zara Home. Finns att klicka hem här.

Lekfull keramikvas i en neutral men pigg nyans från Zara Home.

11. Kanna i terracotta, Zara Home

Lekfull keramikvas i en neutral men pigg nyans från Zara Home. Finns att klicka hem här.

LÄS MER:

11 tips för den svala skandinaviska stilen

Hermès lanserar nya porslinet Passifolia

13 tulpanvaser som gör buketten vackrare

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons