Artikeln innehåller reklamlänkar

10 snygga plädar i neutrala toner att uppdatera hemmet med

filtar och plädar 2021

I läshörnan, i soffan eller som ett värmande överkast på sängen. Filtar och plädar är användbara i flera olika rum och adderar både textur och en mysig höstkänsla till inredningen. Vi tipsar om 10 stilsäkra köp i höst!
08 september, 2021

Nu när hösten närmar sig börjar det bli svalt ute och det kan stundtals även vara kyligt i hemmet. En pläd värmer i soffan och i fotändan av sängen samtidigt som den är en snygg textildetalj som ger hemmet en uppdatering med sin avvikande struktur eller med en härlig färg som höjer myskänslan.

Plädar hösten och vintern 2021

Här tipsar vi om tio snygga plädar i neutrala toner som går att klicka hem just nu!

1. Ullfilt, Klippan Yllefabrik

Mörkgrå pläd som tagits fram av Klippan för Åhléns. Den är gjord helt i lammull och har korta fransar på kortsidorna. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

2. pläd i linne och ull, Himla

Mjuk pläd i linne med invävda ulltrådar som ger ett melerat utseende samt fransar runtom. Här i en härlig ljus beige nyans, pläden finns i flera färger. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

3. Grovstickad pläd, Bloomingville

Ljusgrå grovstickad pläd av ull som blir ett fint blickfång i soffan. Läs mer och köp den här (länk till Ellos).

4. pläd i ull, Jotex

Stilren pläd i ull med fransar längs med kortsidorna. Här i fiskbensmönstrat beige, den finns i flera färger. Läs mer och köp den här (länk till Awin.com).

5. Våfflad pläd, Hay

Snygg bomullspläd med blockränder och en skrynklig, mjuk struktur samt korta fransar. Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

6. Linnepläd, H&M Home

Ljust beige filt i en linne- och bomullsblandning med strukturerad yta. Den finns även i grått och rosa, läs mer och köp den här (länk till H&M).

7. Mohairfilt, Stackelbergs

Handgjord pläd i mohair med rullade fransar som gjorts enligt gammal hantverkstradition i Sydafrika. Den finns i flera färger, läs mer och köp den här (länk till Apprl).

8. Pläd med inslag av ull, Åhléns

Mysig pläd delvis i ull i en mustig rostbrun färg som blir fin till hösten. Den har långa fransar och finns i flera olika färger, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

9. Ullfilt, Scandi living

Beige pläd med långa fransar som är gjord i ull och har en något tunnare kvalitet än många ullplädar. Värmer gott i soffan i höst! Läs mer och köp den här (länk till Apprl).

10. Våfflad filt, Jotex

Mörkblå filt i bomull med trendig bubblig effekt. Den är även tvättad för den rätta, något slitna, känslan. Läs mer och köp den här (länk till Awin.com).

Se mer:

1:52

Efter reklamen: Här är höstens inredningstrender 2021 - enligt kedjorna

(1:52)