Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

10 snygga och bra fläktar till bord och golv!

Snygga fläktar till hemmet

Dagarna då man valde att svettas före att sätta fram en ful vit plastfläkt i hemmet är över. Här tipsar vi om 10 snygga och bra fläktar du kan ha framme i sommar!
03 juni, 2020

 

Alla minns vi fläktbristen för två år sedan, när värmen och solen aldrig gav vika och en helt vanlig vit plastfläkt såldes för hutlösa priser på andrahandsmarknaden. Men inför denna sommaren vet vi bättre, eller hur? Det är dags att investera i en fläkt INNAN de tar slut överallt. Men frågan vi alla ställer oss är ju, finns det ens snygga fläktar att köpa som man slipper skämmas över att ta fram? Svaret är ja!

10 snygga bord- och golvfläktar

Kanske hände det något med marknaden för fläktar efter den svettiga sommaren 2018, för nu finns det många olika sorter att välja på! Bordsfläktar och golvfläktar – många är till och med så snygga att de kan få stå framme som en inredningsdetalj. Här är 10 bra köp inför sommaren 2020:

1. Liten bordsfläkt, Cilio

Bordsfläkt från Cilio

En liten. stilren bordsfläkt som är enkel att flytta runt i hemmet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

2. Golvfläkt i bambu, Stadler

Bordsfläkt i bambu

En golvfläkt med riktigt elegant design. Kraftfull men tyst gör den jobbet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

3. Golvfläkt i kopparfärg, Tristar

Fläkt från Tristar i koppar

Ge industriell känsla till hemmet med en golvfläkt i kopparfärg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Snygg svart bordsfläkt från Stadler

Denna bordsfläkt passar lika bra på nattduksbordet som på sidobordet i vardagsrummet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

5. Golvfläkt i retrostil, Emerio

Bordsfläkt i retrostil

Golvfläkt med trebent stativ i retro stil, från Emerio. Justerbar höjd och vinkel. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

6. Bordsfläkt i kromad metall, Andersson

 

Bordsfläkt från Andersson

En elegant liten bordsfläkt som man inte behöver skämmas över om den måste ta plats på bordet när gästerna kommer. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

7. Golvfläkt, Clas Ohlson

Bordsfläkt från cotech

En väldigt enkel och stilren fläkt, med två hastigheter som gärna får svalka under varma dagar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

8. Golvfläkt med träben, Domo

Fläkt från Domo med trästativ

En stilig golvfläkt med ben av trä som är snygg i ett hörn i vardagsrummet eller uterummet. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler.com)

9. Avlång golvfläkt, Andersson

Smal lång fläkt från Andersson

En diskret och effektiv golvfläkt som inte gör något väsen av sig över huvud taget. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

10. Bordsfläkt, Dyson

Bordsfläkt från Dyson

En fläkt du kan ha användning av året om, perfekt i sommarstugan då den både kan kyla och värma. Du ställer in önskad temperatur och denna lilla bordsfläkt fixar jobbet! Här kan du köpa den

LÄS MER:

Inred med växter – fina amplar till balkongen

Snygga sittpuffar att ha utomhus i sommar!

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: