Artikeln innehåller reklamlänkar

Trend 2018: Inredningsdetaljer i silver

Sugen på att få in lite av nästa års trender i hemmet? Här kommer 10 tips i stilrent silver och vackra spegelblanka ytor.
03 december, 2017

Silvret har länge varit på intåg som den nya trendmetallen, men det är inte förrän 2018 som de spegelblanka ytorna tagit plats på allvar i modevärlden. Nu börjar trenden även smitta av sig på inredningsvärlden, så räkna med att se silver och metall i överflöd inom kort.

Shopping: 10 inredningsdetaljer i trendigt silver

1. Klassisk taklampa i krom

 

Stilfull, sfärisk taklampa FL/Y  i krom från Kartell, finns att köpa här (länk till Apprl).

2. Sittpuff i sammet

 

I materialväg så fortsätter sammet att regera. En underbar puff i härlig silvergrå skepnad. Puff Circus från Normann Copenhagen, finns att köpa här (länk till Apprl).

3. Doftspridare utöver det vanliga

 

Doftspridaren som passar minst lika bra som en snygg, stilren inredningsdetalj. Doftspridare Royalty med fräscha toner av cederträ, bergamott och citron från Tom Dixon, finns att köpa här (länk till Apprl).

4. Med ett stänk av glitter

En Iittala-klassiker i ny kostym – med ett härligt inslag av glitter. Kopp Teema från Iittala, finns att köpa här (länk till Apprl).

5. Lyxförvaring för småprylar

 

Har du också mängder av småprylar som lätt kommer bort? Satsa på en snygg förvaring för småprylarna! Burken Fruit basket från Alessi är både stilfull och rymlig, finns att köpa här (länk till Apprl).

6. Textil med silverkänsla

Silver funkar överallt! Snygg paisleymönstrad kudde i ekologiskt bomull. Kuddfodral Old Paisley från Chhatwal & Jonsson, finns att köpa här (länk till Apprl).

7. Tidskriftssamlare med modern vibb

 

Tidskriftssamlare String från den klassiska serien med samma namn får genast ett modernt lyft med den gråsilvriga färgen, finns att köpa här (länk till Apprl).

8. Böljande kanna, design Ilse Crawford

 

Böljande kanna designad av Ilse Crawford. Kanna Ilse i rostfritt stål från Georg Jensen, finns att köpa här (länk till Apprl).

9. Krom möter marmor

Bordet som kombinerar krom med ljuvlig vit marmor. Bord Pronto från Dux, finns att köpa här (länk till Apprl).

10. Futuristiskt tidningsställ

Tidningsstället på allas läppar – en inredningsdetalj utan dess like med starka futuristiska vibbar. Tidningsställ Curva från AYTM, läs mer och köp här (länk till Apprl).

Läs mer:

Här är de 10 hetaste inredningstrenderna 2018

Trend 2018: Dekorativa objekt

Japandi – så stylar du med den nya, heta inredningstrenden

Inredningsstilen som passar dig bäst – enligt ditt stjärntecken