ANNONSSAMARBETE MED BABOR

Skräddarsy din hudvård - glow, fukt eller en uppstramande effekt

19 jun, 2024 
AvJenny Thorell
Väck liv i huden, lugna eller stärk upp. BABORS ikoniska ampullserum innehåller aktiva och kraftfulla ingredienser utformade för att ge huden snabba och tydliga resultat. Vi guidar dig till rätt ampull för just din hud!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Vi har alla olika behov när det kommer till vår hudvård och vad vi behöver kan ibland skilja sig från vecka till vecka. Genom att addera ett ampullserum till din skönhetsrutin får din hud en boost av koncentrerade och aktiva ämnen som syns ögonblickligen.

BABORS ampuller är unik hudvård i koncentrerad form och de små glasflaskorna är fulladdade med kraftfullt och aktivt serum där alla kan hitta sin perfekta match, från ett utslätande lyft till en boost av fukt. Ampullerna går att använda både som en intensivbehandling under en kortare period eller som en regelbunden del av din dagliga rutin, beroende på vad din hud behöver just nu.

Det här är perfekt beauty on the go och storleken gör det enkelt att ta med sig på semestern för en snabb uppfräschning var du än befinner dig. Men i sommar är det inte bara innehållet som ger oss ha-begär, nyligen släpptes sex olika 7-dagars behandlingar för olika hudtyper i en färgstark limitid edition-ask designad av den Berlinbaserade konstnären Cevin Parker.

Han har varit inspirerad av drömsymbolism och skapat ett abstrakt pastelluniversum där varje ask bjuder på färgsprakande energi, och tanken är att hylla den lilla men stora handlingen av self-care.

– Min konst handlar om self-love. BABOR handlar om att ta hand om dig själv och när man gör det, hittar man kärlek för sig själv. Det är som att de går ihop, att ta hand om sig själv och att älska sig själv. Det är därför det här samarbetet är perfekt för mig, berättar Cevin Parker.

6 olika ampuller – hitta din huds perfekta match

1. HYDRATING Ampoule Serum Concentrates

För dig som vill ha: Fukt och mindre fina linjer

Det här är behandlingen för dig som vill få maximalt med lyster på en vecka. Hydrating Ampoule ger en boost av fukt och suddar bort torrhetslinjer. Resultat? Maxat med glow och en jämnare hudton.

2. GLOWING Ampoule Serum Concentrates

För dig som vill ha: Jämnare hudton och glow

Glowing Ampoule är för dig som vill ha en jämnare hud utan porer med massor av lyster. De här glasflaskorna levererar en riktig vitamincocktail till huden som ger en fräsch hud som strålar.

3. RESURFACING Ampoule Serum Concentrates

För dig som vill ha: Mindre pigmenteringar och fina linjer

Resurfacing Ampoule är ampullkuren med peelingeffekt stimulerar hudförnyelse vilket minskar fina linjer och pigmenteringar. Resultatet blir en klar hud med ny lyster.


4. RENEWING Ampoule Serum Concentrates

För dig som vill ha: En starkare hudbarriär och mer fukt

Bygg upp huden på bara en vecka! Serumet i Renewing Ampoule stärker upp hudens barriär och bevarar fukten. Du får en hud med nytt liv som återfuktats på djupet.


5. LIFTING Ampoule Serum Concentrates

För dig som vill ha: En uppstramande effekt och förbättrad elasticitet.

Behandlingen för dig som vill ha en utslätad och spänstigare hud. Lifting Ampoule ger huden ett minilyft och minskar ögonblickligen fina linjer – en effekt som håller i sig i sex timmar.

6. PURIFYING Ampoule Serum Concentrates

För dig som vill ha: Hjälp med problemhud

Med Purifying ampoule får du hjälp med din problemhud på sju dagar! Här får du både fukt och hjälp att komma till botten med akne och tilltäppta porer. Grunden till en klar hud utan finnar.