ANNONSSAMARBETE MED H&M

Tävlingen är avslutad – vinn biljetter till ELLE-galan 2024 och styling av Maja Nilsson Lindelöf

25 mar, 2024 
AvSofia Carlberg
Låt influencern Maja Nilsson Lindelöf styla dig i en fantastisk outfit från H&M Rental. Gå sedan på 2024 års glamorösa ELLE-gala den 19 april.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Snart är det dags för årets modefest när ELLE-galan öppnar upp dörrarna på Grand Hôtel den 19 april. Nu har du chansen att vara på plats genom att vinna två biljetter och bli stylad av Maja Nilsson Lindelöf!

Det bästa är också att plagget som du stylas i inte har bidragit till någon extra konsumtion eftersom din outfit kommer från H&M Rental.

– Det är en praktisk och enkel tjänst som ger en det där lilla extra till det speciella tillfället. Det känns så rätt i tiden att hyra kläder och det är så roligt att gå in på H&M Rental och testa en massa olika looks. Det är som att gå in i en godisbutik, säger Maja Nilsson Lindelöf inför sitt stylistuppdrag där hon ska styla vinnaren.

H&M Studio släpper ny kollektion 9 maj

Den 9 maj släpps H&M Studio Resort Capsule Collection online och i utvalda butiker. Kollektionen inkluderar allt från strukturerade broderier och iögonfallande tryck till enkla strandstilar och badkläder – inspirerad av Italienska palats, venetianska glas och magiska grottor i en solnedsgångspalett av tangerine, honungsgult och pistage. I kollektionen adderas även två exklusiva klänningar som endast kommer finnas på H&M Rental.

– Jag älskar H&M Studio och hänger alltid på låset till deras kollektioner. Det är alltid en sån härlig mix av klassiska vackra skapelser men alltid med en tvist, vilket är någonting jag själv alltid dras till när det kommer till kläder och att utrycka mig själv. Kläderna jag fotades i tycker jag alla var precis så. Vackra klänningar med det där lilla extra, säger Maja.

Maja i H&M Studio Resort Capsule (Rental exklusiv). Klänningen kommer att finnas tillgänglig för uthyrning från vecka 19. 650 kronor för sju dagar. Boka din konsultation här.

H&M Studio är H&Ms mest riktade erbjudande, lanserat 2013 och designat internt av ett dedikerat designteam på H&M:s ateljé i Stockholm.

Så fungerar H&M Rental

På H&M Rental bokar man tid för en personlig modekonsultation med en stylist. Sedan hyr man plagget eller accessoaren i sju dagar där priserna ligger mellan 150-650 kronor per produkt.

Väl på plats guidar stylisten dig genom utbudet som finns. Allting kemtvättas efter uthyrning och kontrolleras noggrant så att allt är helt och rent.

Tjänsten är endast tillgänglig för H&M-medlemmar. Medlemskapet är kostnadsfritt och det är enkelt att gå med.

Bli medlem!

Varför inte låna den här jacquardvävda kavajen från Iris Apfel x H&M som Maja bär på bilden ovan. 550 kronor för sju dagar. Gör looken fulländad med matchande byxor. 400 kronor för sju dagar.

– Kostymen från Iris Apfel- kollektionen är även den en kostym man absolut hade kunnat hitta hemma hos mig. Jag älskar färg och mönster, säger Maja.

Boka din konsultation här.

Här hittar du alla plagg som finns på H&M Rental

H&M Rental ligger i butiken på Drottninggatan 50 i Stockholm och är tjänsten som ger den modeintresserade en chans att utforska nytt mode och uttryck utan att behöva shoppa nya plagg.

– Hos H&M Rental kan man hitta en outfit för stunderna där man vill uttrycka sig själv, men inte nödvändigtvis investera i det. Helt perfekt tycker jag som ofta bär plagg med färg och mönster som jag ganska snabbt tröttnar på. Sortimentet erbjuder kläder till de största eventen men även till en speciell semester, årsdag eller viktig dag med jobbet. Det finns till alla tillfällen, tipsar Maja.

VINN STYLING med maja OCH BILJETTER TILL ELLE-GALAN

Maja i H&M Studio Resort Capsule (Rental exklusiv). Klänningen kommer att finnas tillgänglig för uthyrning från vecka 19. 650 kronor för sju dagar.

Boka din konsultation här.

Maja bär ovan en vacker brudklänning från arkivet i vävd kvalitet med djupt v-ringad rygg. 650 kronor för sju dagar. Boka din konsultation här.

I samband med ELLE-galan som äger rum på Grand Hôtel i Stockholm den 19 april har du och en vän chansen att vinna en otrolig upplevelse som inkluderar biljetter till galan, en outfit ni får låna kostnadsfritt från H&M Rental samt att Maja finns på plats för att ge sina bästa stylingtips för kvällen. Ni får även hår och make-up av H&M Beauty.

H&M Studio Resort Capsule (Rental exklusiv). Klänningen kommer att finnas tillgänglig för uthyrning från vecka 19. 650 kronor för sju dagar.

Boka din konsultation här.

Tävlingen pågår mellan 24 mars till 10 april och gäller för H&M medlemmar. Nya och existerande. Tävlingen är avslutad!

PRISET INKLUDERAR:

· 2 biljetter till ELLE-galan (du + en vän)

· Styling tillfälle hos H&M Rental tillsammans med Maja där ni får låna en oförglömlig outfit för kvällen.

· Hår & make-up av H&M Beauty