Världens godaste semlor

07 mar, 2014 
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Semlor

Från att förra året bara på denna dag tillsammans med 6 andra konditorer göra över 14000 semlor och att komma in på jobbet idag, utan att ha bakat en enda semla i år (förutom den plåten jag brände för någon vecka sen) och inte ha en enda semla på schemat fick jag nog, jag sprang och köpte jäst och medan jag körde kvällsservice satte jag en vetedeg.

Läs hela blogginlägget och se Sofies recept på godaste semlorna här >>

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons