Sara Boork jagar inredningsfynd i amerikanska södern

10 apr, 2014 
AvKatarina Matsson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sara Boork Alex i New Orleans

En roadtrip – ett mål: att hitta massor av inredningsfynd till den nya lägenheten. Just nu kan ni följa Sara Boork, frilansande kreativ producent, och hennes pojkvän Alex på deras skattjakt i den amerikanska södern. Från New Orléans till Los Angeles går resan och du kan följa på med bloggen Stories of a Strange Woman! Vi ville veta lite mer om vår gästbloggande söderböna och passade på att ställa några frågor.

Sara Boork New Orleans

Hej Sara och välkommen hit! Berätta lite om dig själv?

Annons

– Jag heter Sara och är baserad i Stockholm, men tänker att jag är “a child of the world”. Jag jobbar som frilansande producent inom mode, reklam och bokförläggning och har tidigare bott flera år i San Francisco.

Sara Boork loppisfyndar i New Orleans

Vad kommer vi att se på bloggen?

– Jag och min kille har precis köpt lägenhet i Hornstull och kände att vi behövde göra den till vår egen. Vi hade inte en massa möbler och prylar från tidigare så vi bestämde oss för att flyga till New Orléans, hyra en stor bil och ”thrifta” vår väg genom den amerikanska södern. Total-inreda vårt hem genom en magisk resa!

Annons
New Orleans french quarters veranda

Beskriv din inredningsstil?

– Jag älskar i princip allt som har en story. Jag bryr mig inte om skick, märke eller pris, jag bryr mig om känsla. Ser jag något och hjärtat svajar till så vet jag att det är bra. Mitt hjärta svajar ofta, speciellt när jag är “hemma” i USA, så jag gissar att det kommer bli en framgångsrik resa.

 

Sara Boork Alex hemma i Hornstull

Lägenheten som ska fyllas med amerikanska loppisfynd.

Vad hoppas du ta med dig från resan? Drömfynd?

– Drömfynden är ett par horn från New Mexico, lite porslin och kanske en päls från någon gammal tjusig dams ”estate sale” i Texas, några skivor som är så repade att de inte går att spela men med omslag som är fantastiskt snygga på väggen och en liten muchacho baby blanket till min vän Tallulah som trycker ut en bebbe vilken dag som helst.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons