Pyssla med papper – väggdekorationer till hemmet

28 januari, 2015

ELLE Decorations Hej Regina är en av bloggarna bakom den kreativa klubben Monthly Makers” och januaris tema är papper! Vi inspireras av Hej Reginas eget bidrag:

”Det var fri tolkning att göra vad som helst och det första jag kom på var att jag ville använda makulerat papper som jag lekte med på pappas jobb när jag var liten”, skriver hon på sin blogg.

”Sen hade jag ju precis gjort iordning min bindväv som jag gärna ville prova så då passade det fint med en pappersväv. Jag började med några rader av varp för att kunna hänga upp den och sen fortsatte jag med de små hemlighetsstämplade pappersremsorna.”

”När allt var klart fäste jag ändarna och klippte loss från ramen. Sedan blev det en pappersvimpel. Det sista gjorde jag klart hos min syster och hittade både grillpinnar (6 st som en), träkulor och bomullstråd i hennes gömmor och nu ska jag bara komma på vad och hur jag ska skriva på den!”

Vill du vara med i Monthly Makers så är alla välkomna att pyssla med Hej Regina – läs mer här! Lämna månadens bidrag med länk i Emelies kommentarsfält, hon gör sedan ett samlingsinlägg med alla bidrag från januari. Nästa tema från Monthly Makers släpps den 10 februari.

Följ Hej Reginas vardag på bloggen här.