Min succésallad

09 sep, 2013 
AvÅsa Pavuls
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
sallad

Hade ett födelsedagsfirande hemma i helgen och bara måste dela med mig receptet på denna lax- & quinoasallad som gjorde stor succé.

Koka quinoa för 6 personer enligt anvisningarna på paketet. Använd gärna svart quinoa för den fina färgens skull. Knaperstek under tiden 3-4 paket finklippt bacon och låt rinna av på hushållspapper. Grovhacka romansallad och lägg i botten på ett stort fat. Vänd ner den färdigkokta quinoan tillsammans med baconen, strimlad rödlök, varmrökt lax, avokado i bitar och rikligt med hyvlad parmesan. Toppa salladen med färska fikon och granatäpplekärnor och ringla över lite god olivolja och balsamicokräm. Avsluta med några varv med svartpepparkvarnen och några nypor flingsalt och – voilà – du har en supergod bjudsallad! Blir det över kan jag berätta att den är minst lika god dagen efter :-)

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons