Chic frukost & grillspaning

13 mar, 2013 
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Frukost med stil.

I morse firades lanseringen av samarbetet mellan Coca cola light och designern Marc Jacobs med en spektakulär frukost i Marc Jacobs butiken på Smålandsgatan i Stockholm.

Servitör, Marc Jacobs style!

Förutom den eleganta frukosten serverad av ett gäng moderiktiga hunkar bjöds det på underhållning av drag-showgruppen  Diamond dogs.

Annons
Jag och stylist Agneta Thörnqvist testade fotoautomaten som var tillfälligt uppställd i butiken.
Marc Jacobs har designat en kollektion flaskor och burkar som tillsammans speglar de tre decennierna, 80-, 90- och 00-talet.

På lunchen spanade vi in årets grillnyheter och trender från Ica. Duktiga kocken Niklas Ekstedt delade med sig av sina bästa råd och Ica presenterade en rykande färsk trendrapport om svenskarnas grillvanor.

Annons
Redaktionschef Jenny Norberg och vår dryckesexpert Ia Orre spanar in grillnyheter.

Men mer om det i kommande nummer och grillbilaga. Men jag kan redan nu avslöja att Icas nya styckningsdetalj kärna av högrev var fantastiskt mör och god.

Gröna sköna nyheter till grillen.

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons