Bortskämd på Färna Herrgård & Spa

07 feb, 2012 
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Den nya sköna spasviten!

Förra veckan var jag inbjuden till Färna herrgård och spa i Bergslagen. Vi firade att den stora om- och tillbyggnad av Färna Spa var färdig! Under ett dygn blev vi bortskämda med spabehandling, poolbad, lyxigt afternoontea med allt från varma scones till söta små bakverk, en utsökt trerätters gourmetmiddag skapad av köksmästare Inga-Lena Eriksson.

Den nya spaavdelningen har en läcker spasvit med bubbelpool och ångbastu, pool och nytt modernt gym. Njut av olika behandlingar eller av bad i varm källa utomhus.

Annons
På sängen, en härlig goodiebag med produkter från Babor.

Mätt, belåten och relaxad somnade jag väldigt gott i mysiga Kuskhuset.

Afternoon tea med ett stort urval av läckra bakverk, snittar, scones och marmelader.

Maten på Färna herrgård håller hög kvalitet, de flesta råvarorna är från lokala producenter i närområdet och säsongens grönsaker och frukter kommer från egna och intilliggande trädgårdar och brödet bakar de såklart själva. Jag vaknade som en ny människa, redo för att köra den två timmars långa resan tillbaka till redaktionen. Men innan dess hann jag med deras härliga frukostbuffé.

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons