Ät en bulle och stöd cancerforskningen

30 sep, 2013 
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
bullogram

br>

På fredag är det kanelbullens dag. Och kan man fira det på ett bättre sätt än ett ge bort en kanelbulle till någon du tycker om – och samtidigt skänka pengar till Rosa Bandet? Nej. Det tycker inte jag så därför skriver jag om det här i bloggen.

Från och med den 1 oktober kan du skicka Bullogram – som det heter. Det kostar 25 kronor och 10 kronor går oavkortat till Rosa Bandet. Bullen hämtar man ut på närmsta Pressbyrå.

I dag får 20 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Antalet som drabbas av bröstcancer ökar, men det gör även antalet drabbade som överlever sjukdomen. Genom Rosa Bandet-kampanjen samlas tiotals miljoner kronor varje år in för att stödja cancerforskningen.

Så skickar man ett Bullogram:

• Gå in på www.bullogram.nu och beställ ett Bullogram till en vän (tjänsten kostar 25 kronor, varav 10 kronor går oavkortat till Rosa Bandet)

• Din vän får en hälsning från dig tillsammans med en sms-kupong.

• På valfri Pressbyrån kan vännen med hjälp av kupongen hämta ut en rosa kanelbulle.

Här kan du skicka Bullogram fr.o.m. den 1 oktober 2013: www.bullogram.nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons