Zlatans parfymsamarbete – och 3 nya förslag...

Zlatans parfymsamarbete – och 3 nya förslag...

23 juni, 2015

I förra veckan offentliggjordes det att en av Sveriges största internationella Ztjärnor ger sig in i skönhetsbranschen. Nu är även doften och designen på den första flaskan avslöjad.

Tillsammans med redan kända namn inom parfymvärlden lanserar nu Zlatan Ibrahimović parfymlinjen Zlatan Ibrahimović Parfums. Designen på den första flaskan i doftserien är nu avslöjad, och så även namnet. Gissa gärna tyst för dig själv vad den kan tänkas heta. Och läs sedan svaret här nedanför.

Ja, du hade rätt – parfymen ska heta ZLATAN!

Flaskan till doften ZLATAN av Zlatan Ibrahimovićs ut.

Doften är framtagen i samarbete med topp-parfymören Olivier Pescheux på Givaudan, och beskrivs som sportig och sofistikerad.

– Vi har gjort ett fantastiskt jobb jag och mitt team. Vi har samlat de bästa för att skapa det bästa. Nu har jag en egen parfym som jag är mycket stolt över, säger Zlatan själv om den nya parfymen.

När Zlatans imperium nu växer med ännu en produkt (tidigare har vi ju sett samarbeten med t.ex. Vitamin Well, Nike, Volvo, Dressmann, FN:s World Food Program samt att han lanserat sin egen app Zlatan Unplugged) är det inte utan att man undrar vilka kommande samarbeten vi kan få se från vår världsstjärna. Men varför bara undra, vi passar på att önska!

 

Här är tre samarbeten som känns väldigt kittlande: Zlatan i samarbete med…

…Dole – företag som levererar frukt och grönt till svensk dagligvaruhandel.

Varför? År 2002, när Zlatan var i begynnelsen av sin karriär kritiserades hans finter av den norske fotbollsspelaren John Carew. Zlatans svar var lika karaktäristiskt som älskvärt: ”Det Carew gör med en boll, gör jag med en apelsin”. Om ett samarbete med Dole skulle inledas vore ju reklamfilmen redan spikad och klar. Varsågod för pitch, Dole!

…Canon – tillverkare av bl.a. kameror.

Varför? Zlatan har en närmast magnetisk dragningskraft och vi är många som inte kan få nog av honom. Under landskamper finns ofta en s.k. ”Zlatan cam” som följer varenda steg han tar på fotbollsplanen, oavsett var bollen är.

Vi tänker så här: Canon lanserar en kamera med inbyggd GPS som alltid är riktad åt det håll där Zlatan befinner sig – oavsett var i världen kameran och Zlatan befinner sig. Vilken bild man än tar vet man att i den riktningen någonstans befann sig Zlatan. Idén får ni gratis Canon – den tekniska lösningen för detta får ni dock lösa själva.

…Patrick Ekwall – sportjournalist och programledare.

Varför? Enligt Zlatan luktar Patrick illa (Spola fram till 0:30). Zlatan har en egen parfym. A match made in heaven?

https://www.youtube.com/watch?v=-hCzr-eD8ow