Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Zara Fredholm: Får inga finnar sedan jag började använda den här produkten

19 jun, 2024 
AvEbba S. Dahlman
ELLE möter Zara Fredholm, som under flera år inspirerat följare med sin akneresa. Se videon där hon delar med sig av sin hudvårds- och sminkrutin här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Zara Fredholm har skapat sig en stor följarskara på TikTok, där hon delat med sig av inspirerande beautyinnehåll för hennes aknebenägna hud, ackompanjerat av hashtags som bland annat #acnepositivity, #acneskin, #acnescars och #acnetreatment.

Det har nu gått några år sedan Zara påbörjade sin akneresa med isotretinoinbehandling, vilket bidragit till att hennes hud är extra känslig för såväl starka produkter som solens strålar.

– Efter min akneresa var det så himla svårt för mig att hitta en bra hudvårdsrutin, säger hon i videon, som är en del av ELLEs programserie Min Rutin.

I avsnittet avslöjar hon bland annat vilken hudvårdsprodukt som blivit hennes stora favorit, när det kommer till att minska utbrott av akne och rodnad.

– Sedan jag började använda denna varje morgon och kväll, så har jag inga finnar, berättar hon glatt och visar upp en toner från märket Clinisoothe+.

Se videon i spelaren ovan.

Annons