WERA Stockholm lanserar prisvärd lyxparfym

Wera Stockholm lanserar en riktigt härlig, snygg och väldoftande nyhet. En kollektion med parfym, showergel, bodylotion, handtvål, handlotion och doftljus framtagna av dofthuset Givaudan och Nisrine Grillie i Paris.
23 januari, 2017

Wera Stockholms helt nya skönhetsserie är nordiskt sval med dofter framtagna av dofthuset Givaudan och parfymör Nisrine Grillie i Paris. Alla dofter har en stark koppling till mode och textiler.

Kollektionen är enligt ELLE:s beautyredaktion en samling dofter att ta med in och styla med på badrumskanten eller spritsa på huden, som en del i att bygga en allt mer komplett doftgarderob.

Det här säger Nisrine Grillie om kollektionen.

– ”Den första doften är byggd kring tanken på linne, den heter också Cologne Linen. Jag ser den som doftgarderobens vita t-shirt, en lättburen cologne med en mjuk fräschhet som du kan använda varje dag. Wood Cashmere är den lyxigt sofistikerade stickade tröjan i pudriga nude-färger och Frangipani Silk är garderobens vackra klänning av finaste siden. En doft som får dig att känna dig extra snygg och på festhumör”

Kollektionen lanseras på Åhléns vecka 10.

LÄS OCKSÅ: 9 IKONISKA KVINNOR OM SINA DOFTFAVORITER

wera_stockholm_beauty_frangipani_silk

Kollektionen finns för snälla priser och andas vardagslyx och ge bort-present där parfymerna kostar 399 kronor, doftljusen 249 kronor och shower gel och body lotion, 149 kronor, handwash och handlotion, 149 kronor.

wera_stockholm_beauty_s07_144_01_mid-res

 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: