Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Virala skönhetsprodukter från TikTok – som alla måste testa

01 dec, 2021 
Hur bra är egentligen Lash Sensational Sky High Mascara och funkar den hyllade ögonkrämen från Peter Thomas Roth? Vi har samlat de virala skönhetsfavoriterna från TikTok – och anledningarna till varför alla borde testa produkterna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Har du fastnat i TikToks gigantiska cybervärld har du garanterat också fått upp en och en annan skönhetsprodukt i ditt flöde. Att lyckas få tag på de omtalade produkterna är däremot lättare sagt än gjort eftersom de säljer slut lika snabbt som lagret fylls på. Men är produkterna så bra, eller är det nyhetens behag som som gör att ALLA helt plötsligt vill ha fransar långa som skyskrapor?

Vi har samlat 6 av de mest omtalade produkterna på TikTok, som finns att köpa i Sverige.

Ögonkräm från Peter Thomas Roth

Är du på jakt efter en ny ögonkräm? Då kan den virala favoriten från Peter Thomas Roth vara just den du letar efter. Ögonkrämen fick sin spridning när 54-åriga @trinidad1967 visar hur hennes påsar under ögonen magiskt försvinner på mindre än en minut.

Ögonkräm, Instant FirmX Temporary Eye Tightener – Peter Thomas Roth

Den otroliga spridningen som videon fick gjorde att ögonkrämen sålde slut på några timmar... och har varit slutsåld sedan dess! Ögonkrämen finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
Instant FirmX Temporary Eye Tightener
Klicka på bilden för att komma direkt till bevakningen av produkten.

Mascara från Maybelline

@zozoroe

#stitch with @jessica.c.eid I think I found my new favorite mascara🙊 @maybelline #skyhighmascara #maybelline #mascara #fyp #viral #makeuphacks

♬ original sound - The Zoe Roe Show

En av de absolut första produkterna som fick en enorm spridning på TikTok var Lash Sensational Sky High Mascara från Maybelline. Faktum är att hashtagen #skyhighmascara har 364 miljoner (!) visningar. Och förväntningarna på mascaran är minst sagt... skyhöga!

Mascara, Lash Sensational Sky High Mascara – Maybelline New York

Mascaran som säljer slut så fort den kommer in, gör verkligen att fransarna når högre höjder. Lash Sensational Sky High Mascara finns att bevaka här (reklamlänk) och att köpa till ett pangpris här (reklamlänk).

Annons
Sky high mascara Maybelline
Klicka här för att komma direkt till produkten.

Produkter från CeraVe

@jasanahis

thx for 5M views 🤯 if u've been here since this went viral, ily #skincare #cerave #skincaretips #skincareroutinetips

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Det prisvänliga hudvårdsmärket CeraVe hyllas gång på gång på plattformen. Både hudläkare och beautynördar kastar lovord omkring sig och menar att produkterna är allt du behöver för en komplett hudvårdsrutin.

Rengöring, SA SmoothingSmooth Cleansing – CeraVe

En av de bästsäljande produkterna är SA SmoothingSmooth Cleansing, en rengöring med salicylsyra (BHA-syra) som går att använda på kropp och i ansiktet (men bör inte användas runt ögonen). Rengöringen gör huden klar, gör susen för stora porer och sopar snällt bort döda hudceller. Rengöringen finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
cerave sa smoothing cleanser
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Locka håret utan värme

Med sugrör, med bandet från din morgonrock eller med Heatless Curls set. TikTok har verkligen visat att det går att locka håret, utan att faktiskt behöva använda värme. Vad som däremot behövs är lite fantasi!

Curl formers, Heatless Curls Set

Vill du också testa att locka håret utan värme, och medan du sover? Heatless curls set finns att köpa här.

No heat curls
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Puder från L'Oréal Paris

@glamzilla

A powder foundation you actually need. #makeupartist #makeuptiktok #makeuptok #fyp makeupfyp

♬ original sound - GLAMZILLA

Priset för årets mest omtalade puderfoundation går till... L'Oréal Paris! Puderfoundationen fick många att tappa hakan eftersom att den redan efter ett drag med den tillhörande svampen, täckte både rodnad och ojämnheter.

Annons

Puder, Infallible up to 24h Fresh Wear Foundation in A Powder – L'Oréal Paris

Det plånboksvänliga pudret har en matt finish och hög täckning och kan appliceras med den tillhörande svampen eller en puderborste. Pudret klarar både vatten och svett och kommer i åtta nyanser. Infallible up to 24h Fresh Wear Foundation in A Powder finns att köpa här (reklamlänk).

Populärt puder från Loreal Paris
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hyllad kräm från Dr.Jart+

Är du sugen på en korrigerande kräm som täcker rodnad och ger snyggt lyster? Då är den virala Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment något för dig! Den hyllade krämen har fått hundratusentals skrika av lycka!

Annons

Korrigerande kräm, Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment – Dr. Jart+

Krämen kräver sin teknik, men när du lärt dig hur du lyckas applicera är resultatet fantastiskt! Värm krämen mellan händerna och klappa in i huden. Voilà! En strålande hud, utan rodnad. Cicapair (reklamlänk)Tiger Grass Color Correcting Treatment (reklamlänk) finns att köpa här.

dr jart+ cicapair
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
4 beautyhacks på TikTok du måste provaBrand logo
4 beautyhacks på TikTok du måste prova
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons